Arma care-i învinge pe cei răi

arm-551x200

”… dar rugăciunea mea se va înălţa întruna împotriva răutăţii lor. […] Păzeşte-mă de cursa pe care mi-o întind ei şi de piedicile celor ce fac răul! Să cadă cei răi în laţurile lor, în timp ce eu să scap!” (Psalmi 141. 5, 9,10)

Când vedem că oamenii practică răul ca să ne cauzeze prejudicii, de obicei, avem câteva reacții instinctive: să plătim răul cu rău, să atacăm persoana, să fugim, să renunțăm, să plângem, să ne pierdem puterea. E admisibil să acționăm în propria apărare, la urma urmei nu trebuie să ne transformăm într-un sac de box. Însă, cea mai puternică armă a psalmistului David a fost rugăciunea.

David și-a înfruntat inamicii din tinerețe și până la moarte. De la Goliat la regele Saul și până la propriul fiu Absalom, el a știut ce va avea în vedere răutatea inamicului. Chiar și așa, a ieșit întotdeauna nevătămat – dar, nu fără ajutorul de sus.

Mulți oameni renunță să se mai roage, atunci când situația se înrăutățește. Ei spun: „Nu ajută la nimic, Dumnezeu nu m-aude”. Și, astfel, părăsesc credința. Dar, David a zis: „Voi continua să mă rog, în timp ce oamenii răi practică fărădelegi”.

Atâta timp cât sunteți în luptă, aveți șansa victoriei. Dar, imediat ce renunțați, aveți siguranța înfrângerii.

Soțul dumneavoastră continuă să practice răutatea? Există o amantă care vrea să vă ia soțul de lângă dumneavoastră? N-a apărut, încă, acea persoană pe care o așteptați atât de mult, cu care să aveți o relație? Cineva vorbește rău despre dumneavoastră în rețelele sociale sau pe la spate?

Continuați să vă rugați!

Nu renunțați la credința și obiectivele dumneavoastră. Nu renunțați la Dumnezeul dumneavoastră. Nu renunțați la dumneavoastră.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *