Casa în flăcări

Odată, un om a ieşit la o plimbare cu avionul. Era un om temător de Dumnezeu şi ştia că Dumnezeu îl va proteja.

În timpul călătoriei, când survolau deasupra mării, unul dintre motoare e cedat şi pilotul a trebuit să aterizeze forţat în ocean. Aproape toţi au murit, dar acel om a reuşit să se prindă de ceva ce plutea deasupra apei. A plutit în derivă mult timp, până când a ajuns la o insulă nelocuită.

Când a ajuns pe plajă, obosit, dar viu, în primul rând, a ţinut să- I mulţumească lui Dumnezeu că l-a salvat de la moarte. Apoi, lihnit de foame, s-a alimentat cu peşte şi ierburi. A reuşit să taie nişte arbori şi cu mult efort şi-a construit o casă. Nu era chiar o casa, era un adăpost brut cu beţe şi frunze, dar asta îi oferea protecţie. El era foarte mulţumit şi astfel încă o dată I-a mulţumit lui Dumnezeu, pentru că putea să doarmă fără să-i fie frică de animalele salbatice care ar fi putut locui pe acea insulă.

Într-o zi, pescuia şi atunci când a terminat vânătoarea pescărească a băgat de seamă că prinsese foarte mulţi peşti. Avea mâncare din abundenţă şi era mulţumit de rezultatul pescuirii sale. Însă, la întoarcerea sa spre casă a rămas foarte dezamăgit şi pierdut pentru că iată: „Casa lui ardea din temelii”

S-a aşezat pe o piatră plângând şi zicând în lacrimi:

-Dumnezeu! de ce ai lăsat să mi se întâmple acest lucru? Tu ştii câtă nevoie am de această casă pentru a mă adăposti şi Tu, Doamne ai lăsat să ardă de tot. Doamne, nu îţi este milă de mine?

În acel moment, a simţit o mână pe umărul său şi a auzit o voce zicând:

– Să mergem, băiete – s-a întors să vadă cine îi vorbea şi mare i-a fost surprinderea când a văzut un marinar în uniformă, zicând:

– Am venit să te căutăm.

– Dar, cum e posibil? De unde aţi ştiut că sunt aici?

-Prietene! Am văzut focul, semnul ce simbolizează că cineva are nevoie de ajutor. Căpitanul a ordonat ca nava să se oprească şi mi-a zis să vin să te caut cu acea barcă.

Amândoi au intrat în barcă şi omul a mers la nava ce urma să-l ducă în siguranţă la cei dragi.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

VERGINICA Răspunde 14 ianuarie 2011 la 12:44

SUNT BONLAVA SI VREAU SA AJUNG PANA LA DUMNEVOASTRA SA MA FAC SI EU BINE CA AM AUZIT DE LA DOCTOR CA DACA NU MA CAUT O SA MOR SI AM ASCULTAT SI EU LA OTEVE DIMINEATA SLUJBA DE LA ORA 6.30 SI MULTA LUME AM AUZIT CA SA FACUT BINE CU CREDINTA DE LA ISUS HRISTOS SI ASVREA SAMI DATI SI MIE UN RASPUNS CA NU MAI POT VA ROG FRUMOS CA AM 9 COPII SI POATE PRIN CREDINTA DUMNEAVOASTRA MA FAC BINE SI TOT O DATA NU MAI SUFARA COPII SI LAUDAT SA FII ISUS SI VAROG FOARTE FRUMOS SA MA AJUTATI CA SUNT O FEMEIE FOARTE SARACA SI AM O CASA DE COPII PE CAND SI COPII AU GREUTATI ASTEPTAM UN RASPUNS