Ce au descoperit medicii americani

Medo-551x200

 

Un studiu din Statele Unite a arătat că 90% dintre bolnavii cronici au astăzi în comun  un simptom. Problema lor n-a început cu o tuse, cu o durere în piept sau cu o durere de cap. În cazul a 9 din 10 pacienți, primul simptom a fost frica.

 

Este opinia unui grup tot mai mare de specialiști în medicina psihosomatică (care se ocupă cu simptomele fizice de origine emoțională). Frica de a pierde locul de muncă, de bătrânețe, de constrângeri și așa mai departe, mai devreme sau mai târziu, se manifestă ca un „simptom clinic”.

Uneori, frica nu e nimic mai mult decât o anxietate superficială; alteori, e atât de profundă, încât însuși pacientul îi neagă existența și merge de la un medic la altul, făcând injecții, luând hormoni, tranchilizante și pastile, în căutarea neobosită a unui remediu.

Care este antidotul pentru frică?

Este credința. Dacă vreți să aveți mai multă sănătate, mai multă încredere, mai multă pace, să luați decizii mai bune, să aveți mai mult succes la locul de muncă, să fiți mai atractiv, ca persoană – începeți să investiți în credința dumneavoastră. Ea este energia gratuită pe care o aveți înăuntru, care vă poate aduce rezultate nespus de mari.

Nu este religia. Și nu este, pur și simplu, credința în orice lucru. Credința în ceva e mai bună decât credința în nimic, însă credința care aduce rezultate, la care mă refer eu, este credința biblică inteligentă. Dacă ați practicat-o deja, știți despre ce vorbesc. Dacă n-ați experimentat-o niciodată, nu știți ce ați pierdut.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *