Cum să vă schimbați soțul sau…

sede-551x200

Poate că v-ați căsătorit cu persoana nepotrivită, însă dacă faceți lucruri potrivite, corecte, va deveni persoana potrivită. Poate că v-ați căsătorit cu persoana potrivită, însă dacă faceți lucruri nepotrivite, greșite, va deveni persoana nepotrivită.

Sunt mai mulți oamenii nefericiți în căsnicie pentru că fac lucruri greșite, decât oamenii care s-au căsătorit cu persoana nepotrivită.

Puteți să vă schimbați partenerul/a schimbându-vă pe dumneavoastră înșivă. Da, puteți să-l faceți pe soțul sau pe soția dumneavoastră să vrea să se schimbe, atunci când vede schimbarea dumneavoastră.

Proverbul spune: „Poți să duci un cal la apă, dar nu poți să-l faci să bea”. De obicei, cine spune asta o face pentru că are impresia că, dacă o persoană nu vrea să se schimbe, nu e suficient să facă totul pentru ea, fiindcă nu se va schimba. Da, e adevărat. Nu pot să fac calul să bea apă. Însă, pot să pun sare în mâncarea lui, ca să-i fie sete și să vrea să bea apă.

Această sare e schimbarea dumneavoastră. Când vă schimbați în bine, deveniți o persoană mai puternică, mai înțeleaptă, mai fericită, mai credincioasă – deveniți o persoană pe care partenerul dumneavoastră nu va vrea s-o piardă. Puneți sete în el, ca să bea din această apă care v-a schimbat și pe dumneavoastră.

Încercați. Puteți să schimbați cealaltă persoană, dacă vă schimbați pe dumneavoastră înșivă. Nu veți face asta, dacă veți fi cicălitor, dacă vă veți plânge, dacă veți insista și dacă veți GREȘI, crezând că o puteți schimba.

Ajunge. Este timpul să nu mai greșiți și să începeți să faceți ce este corect. Faceți ce funcționează.

Pentru cei necăsătoriți: să fiți persoana potrivită, înainte să căutați persoana potrivită.
P.S. În această sâmbătă, dacă vreți să vă salvați căsnicia, să vă schimbați viața sentimentală, participați la slujba Terapia Iubirii, la ora 18, la Catedrala Credinței din București. A venit timpul să schimbați povestea vieții dumneavoastre sentimentale.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *