De ce puteți greși de trei ori

errando-triplamente-551x200

Poate nu v-ați gândit niciodată la asta în acest mod, însă, din moment ce suntem într-o misiune în care ne îndreptăm de la ce este greșit la ce este corect, n-am putut să nu ating acest subiect.

Așa cum am spus deja, a persista în greșeală este un viciu. Și orice viciu implică întreaga noastră ființă – trup, suflet și duh. Un exemplu simplu: fumatul. Acest viciu implică corpul (cumpărați o țigără, o aprindeți, o consumați, expirați fumul), sufletul (senzația de bine) și duhul (justificarea actului, oricât de irațional ar fi). Orice viciu urmează acest proces. Implică întreaga persoană.

Așadar, dacă vreți să renunțați la greșeli, trebuie să acționați și să vă dezintoxicați de greșeala din aceste trei domenii. Să luăm un exemplu despre cum se poate aplica asta în practică.

Să presupunem că greșeala dumneavoastră e că nu puteți ierta o trădare. Încercați să reconstruiți relația, dar nu puteți să aveți încredere. Greșeala implică cele trei părți ale dumneavoastră:

• Duh: vă amintiți și retrăiți ce s-a întâmplat; de fiecare dată când partenerul este departe de privirile dumneavoastră, vă imaginați ce este mai rău; credința în relație este zdruncinată și vă îndoiți că veți trece peste ce s-a întâmplat.

• Suflet: alimentat de gândurile duhului, sufletul reacționează și dezvoltă cele mai rele sentimentele. Furie, tristețe, depresie, ură, dorință de răzbunare, suferință.

• Corp: fizic, arătați ce este în interior. Vă îndepărtați de partener; reacționați cu răceală la încercările lui(ei) de a se apropia de dumneavoastră; spuneți cuvinte acuzatoare; verificați mobilul lui(ei) ori de câte ori puteți; vă asumați o atitudine dură, nepoliticoasă sau indiferentă. Corpul dumneavoastră este, literalmente, închis față de partener.

Prin urmare, dacă doriți să renunțați la greșeli, trebuie să începeți din capul listei, cu duhul. Asta este partea cea mai grea, însă cea care va aduce cele mai multe rezultate pentru suflet și corp. Vindecați duhul, și sufletul și corpul îl vor urma. De aceea, credința, puterea noastră spirituală, este atât de eficientă în transformarea oamenilor și relațiilor. Da, există lucruri pe care dragostea nu poate să le schimbe. Numai credința. Dragostea acționează numai în suflet. Dar credința acționează în întreaga ființă a persoanei.

Adunați-vă toate puterile: fizice, emoționale și spirituale. Renunțați la greșeli în fiecare dintre aceste domenii. Veți face o schimbare radicală în viața și relația dumneavoastră.

P.S. Dacă vreți să fiți ajutat să vă schimbați trupul, sufletul și duhul, începeți să participați la Slujba de Credință și Minuni, care are loc la Catedrala Credinței din București și în Centrele de Ajutor Spiritual din țară în fiecare duminică, la orele 09.00 sau 15.00.

Tags: , , ,

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *