Entuziasmul

Cuvântul entuziasm vine de la grecescul: “en-theos-asm” care înseamnă „suflarea lui Dumnezeu înauntru.

Dacă respiraţia este principalu lnostru izvor de energie fitzică, entuziasmul este princIPlul izvor de energie motivaţională. Entuziasmul dă naştere la o imensă energie internă ce oferă o dispoziţie capabilă să facă persoanele să progreseze prin dedicare, forţă creatoare şi pasiune. Chiar dacă situaţia nu se îmbunătăţeşte, experienţa şi succesul arată contrariul de cele mai multe ori. Totul datorită entuziasmului persoanelor şi nu a capacităţilor sau a resurselor pe care le deţine.

Atunci când există entuziasm, chiar şi îndatoririle cele mai plictisitoare sunt realizate cu cel mai mare angajament, dedicare şi bucurie.

Entuziasmul inspiră credibilitate, face să crească puterea dorinţei, ne ajută să ne reînnoim forţele şi ne face să vedem înfrângerea ca pe o nouă oportunitate de a începe să facem lucrurile mai bune.

De unde vine entuziasmul? Entuziasmul apare din semnificaţia pe care o are misiunea pentru noi. Când persoanele înţeleg semnificaţia şi importanţa muncii pe care o prestează şi pe care o fac cu entuziasm, nu îşi imprimă doar energie mentală, dar îşi aplică toată forţa pentru a o realiza.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *