Merită?

Ce valoare au gândurile negative? Ce mare cucerire a fost realizată de către cineva care se gândea că într-adevăr nu va reuşi?

Cât timp petreceţi fiind iritat? Câtă energie consumi cu resentimentele? Câte din eforturile tale sunt direcţionate în mod negativ? Ce valoare vă pot aduce aceste lucruri? Te ajută în viaţă? La muncă?

Totul are un preţ. Dacă laşi ca cineva să te irite, ajungi să-i dai acelui cineva o parte preţioasă din propria ta fiinţă. Merită? Ce bine îţi va aduce asta? Dacă laşi micile lucruri să te afecteze, într-adevăr permiţi ca  momentele preţioase ale vieţii tale să-ţi fie furate.

Nu poţi controla ceea ce celelalte persoane fac sau spun. Tu însă, deţii controlul total asupra cum vei reacţiona faţă de aceste persoane şi de ceea ce se petrece în jurul tău.

A vedea partea negativă a lucrurilor nu-ţi va aduce nimic bun!

Fă un efort de a te menţine focalizat pe ceea ce este pozitiv indiferent de situaţia în care te aflii. Caută lucrurile mai bune şi le vei găsi. Vei găsi energie mai mult decât suficientă pentru a obţine succesul şi realizarea.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *