Nebunie totală

Albert Einstein a spus: „Nebunia este să faci acelaşi lucru în mod repetat şi să aştepţi ca rezultatele să fie diferite.”

Mulţi oameni însă, au căzut în această capcană. Ele au insistat întotdeauna să facă anumite lucruri în cadrul cărora, persistau în aceiaşi greşeală, deoarece nu schimbau niciodată modalitatea de a acţiona. La fel ca şi ceilalţi, aceste persoane, au aşteptat întotdeauna rezultate diferite la acţiunile lor.

E clar că aşa nu va merge niciodată!

Ba chiar din contră. Persoanele care tot repetă aceiaşi paşi şi nu obţin rezultate diferite, ajung să aibă o viaţă de oameni frustraţi.

Această frustrare, îi face adesea să-şi dorească să renunţe la a mai încerca să-şi amelioreze viaţa.

Cu siguranţă că Albert Einstein, cel care a reuşit să câştige un premiu Nobel şi care pe deasupra era sfătuitorul preşedintelui Franklin Roosevelt, nu vorbea aiurea ci ştia bine ce zice.

Dar chiar şi aşa, sunt persoane, care, dacă sunt puse să rezolve ceva altfel decât au încercat până acum, se opun cu vehemenţă.

Chiar dacă forma lor de abordare a problemelor nu a dat niciodată rezultate, persoana nu vrea în ruptu capului să-şi schimbe tactica.

Poate că şi tu ai nevoie să recunoşti că până acum, ai încercat să rezolvi problemele cu propria ta înţelepciune şi ai dat greş.

Încearcă aşadar să începi anul cu Dumnezeu şi El îţi va arăta cum trebuie să-ţi învingi problemele.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *