Rădăcina pleacă de la o sămânţă

Descriindu-şi sportul pe care îl practică, alergătorul la ultramaratoane, Micah True, a descris momentul în care a văzut un bărbat de 95 de ani mergând pe munţii Copper Canyons din Mexic.

Având în vedere că aceşti munţi sunt inaccesibili cu maşina în multe locuri, arată cât de imposibilă părea a fi misiunea vârstnicului.

Când Micah a fost întrebat cum s-a putut ca un om cu o asemenea vârstă să reuşească o asemenea performanţă, sportivul a răspuns că acest bătrânel era un indian ce locuia într-un trib şi astfel, nimeni nu i-a spus niciodată că nu putea să facă aşa ceva.

De fiecare dată când cineva ne spune că nu reuşim să facem un anumit lucru înseamnă că suntem programaţi tocmai pentru lucrul acela. Asta pentru că fie ele pozitive sau negative, cuvintele întotdeauna vor aduce roade. Odată ce un cuvânt negativ este plantat în mintea noastră, el va produce cu siguranţă roade de amărăciune.

Uitaţi-vă la copii care au auzit tot timpul de la părinţii lor cuvinte ca: „Nu vei fi niciodată nimic în viaţă”… Mereu am auzit despre persoane care au auzit ceva pe când erau în creştere şi astfel au rămas cu cicatrice tot restul vieţii din cauza la ceea ce au auzit.

Totul din cauză că acele rădăcin s-au adâncit din ce în ce mai mult şi persoana nu a ştiut ce să facă pentru a se elibera.

Cu cât este mai adâncă rădăcina, cu atât este mai dificilă de combătut. Însă, modalitatea de extirpare a rădăcinii este una singură. Ea trebuie să fie descoperită, înfruntată şi aruncată. Doar după aceea va fi posibil ca viaţa ta să dea roade bune.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *