Vă folosiți ceilalți ochi?

Olhar-para-o-alto-551x200

”De aceea, către Tine, DOAMNE Dumnezeule, îmi îndrept ochii, la Tine caut adăpost; nu-mi părăsi sufletul!” (Psalmi 141.8)

Nu este o sarcină ușoară să vă îndreptați ochii spre invizibil. Cum să priviți la care nu se vede? Există o singură modalitate: prin ochii credinței. De aceea, David a spus: „am încredere în Tine”.

Ochii credinței sunt încrederea în Dumnezeu. Ați spus vreodată: „Am încredere în cineva, cu ochii închiși?” Această expresie indică integritatea și încrederea într-o astfel de persoană. În ea puteți să aveți încredere, de aceea nu mai trebuie să verificați cu ochii fizici, pentru că ochii încrederii dumneavoastră au văzut, deja, ce așteptați de la ea.

Suntem tentați, în mod constant, să ne îndreptăm ochii numai spre ce vedem. Și, de obicei, ochii noștri văd ce este greșit. Dacă, casa noastră este, de obicei, curată, și când ajungem acasă de la muncă, ceva nu e la locul lui, ochii noștri revin, imediat, la acel lucru. Așa este și în viață.

E ceva obișnuit să vă uitați la greșelile partenerului dumneavoastră și să uitați calitățile lui sau ei. Mulți oameni singuri, de exemplu, nu acceptă să înceapă o relație cu nimeni, fiindcă întotdeauna găsesc o vină vreunui candidat.

Îndreptarea ochilor dumneavoastră spre Dumnezeu presupune să vă folosiți ochii credinței, care nu pot vedea prin ochii umani – acești ochi, pe care îi folosiți ca să citiți acest text. Ochii credinței văd prin intermediul integrității și încrederii în Dumnezeu. El nu minte și nu greșește. Ce a promis, va face.

Asta e suficient pentru cine crede, indiferent de ceea ce văd ochii umani.
Învățați să vedeți prin ochii credinței. Întotdeauna. El nu va părăsi niciodată sufletul dumneavoastră.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *