Ce ai tu și Meghan Markle în comun?

Deja ați auzit despre căsătoria prințului Harry cu actrița americană Meghan Markle?

Pentru presă și pentru faimoși este un eveniment, dar, pentru mine, curiozitățile care înconjoară această uniune mi-au fost de folos ca inspirație. Observați!

Meghan începând de acum are titlul de ducesă, pentru că nu poate fi considerată prințesă, fiindcă nu provine din familie regală. Adică, chiar acceptând toate cerințele coroanei britanice, mereu va fi în chestiune originea ei și faptul că nu are “sânge regal”.

Dar, chiar fiind un om de rând, ea este obligată să urmeze toate protocoalele impuse, în principal cele în legătură cu comportamentul său.

Ea, care înainte avea o carieră de succes ca actriță a unui serial faimos, era designer de modă și de asemenea desena modele pentru o marcă de haine, a trebuit să renunțe la tot pentru a urma soțul în cele mai diverse obligații oficiale. Meghan de asemenea avea autonomie totală asupra vieții ei, dicta opinii și chiar și apăra de o formă publică mișcările cu care ea simpatiza. Cu toate acestea, totul a fost lăsat în urmă.

Acum, ca soție de prinț, ea va trebui să se supună la diverse reguli de comportament. Printre care, sunt:

  • Să nu folosească ojă de culoare; doar transparentă sau albă;
  • Să nu publice poze selfie;
  • Să nu se așeze cu picioarele unul peste altul;
  • Să nu își manifeste public opinia despre grupuri, concepte și mofturi;
  • Toate mișcările sale trebuie să aibă discreție;
  • Trebuie să meargă împreună cu soțul la obligații oficiale;
  • Trebuie să aibă conștiință că reprezintă împărăția în fiecare moment, de acum înainte;

Atunci, gândindu-mă la curajul lui Meghan în a lăsa viața sa, gusturile și obiceiurile sale pentru a urma aceste noi standarde de comportament, pur și simplu pentru că s-a căsătorit cu un prinț britanic, cu cât mai mult și la cât mai multe lucruri o femeie care, cu adevărat, se căsătorește cu Dumnezeu nu ar trebui să fie capabilă să renunțe?

Ceea ce vedem, din nefericire, este că multe femei, chiar dacă spun că s-au căsătorit cu Domnul Iisus, păstrează o conduită care arată o altă realitate. Dacă s-ar fi căsătorit cu adevărat, ar fi abandonat viața de “necăsătorită” de dinainte.

Conduita, obiceiurile și maniile multor femei care spun că sunt creștine doar pătează adevăratul creștinism, exact pentru că ele nu vor să sacrifice nimic în favoarea uniunii care le vor garanta fericirea deplină, care începe aici și va fi pentru toată eternitatea.

Unele sunt atât de pline de sine încât ajung să susțină sau să apere lucruri care sunt contrare Cuvântului lui Dumnezeu.

Fă atunci o auto-analiză și vezi dacă, în practică, există sacrificii zilnice din partea ta în favoarea Căsniciei tale cu Dumnezeu. Și dacă, analizându-te, descoperi că încă nu ai asumat un compromis spiritual pe punct de a renunța la lucruri atât de mici, ia această decizie acum.

Nubia Siqueira

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *