Cele două drumuri

Spațiul Femeii |

 

Căci toţi cei ce sunt călăuziţi de Duhul lui Dumnezeu sunt fii ai lui Dumnezeu.“ (Romani 8:14)

Există două drumuri: unul ce implică sacrificiu şi altul ce nu implică. Când suntem dispuşi să-l urmăm pe cel al sacrificiului, ajungem la Dumnezeu. Din această cauză Duhul Sfânt doreşte să ne ghideze pe acest drum, care nu este tocmai uşor, dar este necesar. Pentru că doar atunci când ne lăsăm ghidaţi de Duhul Sfânt putem fi consideraţii fii ai lui Dumnezeu. Din această cauză multe persoane sunt triste, abătute şi disperate pentru că le lipseşte consolarea, care este Duhul Sfânt.

Când suntem în situaţi dificile, El ne întăreşte şi ne încurajează, este foarte important să avem această forţă ce vine de la Dumnezeu. Cine nu doreşte să urmeze drumul sacrificiului, nu va putea fi niciodată un rob în mâinile lui Dumnezeu, iar viaţa sa fiind astfel predestinată eşecului şi frustrării.

Nu pierde timpul şi caută-L în acest moment pe Dumnezeu din toată inima.

„Însuşi Duhul adevereşte împreună cu duhul nostru că suntem copii ai lui Dumnezeu.“ (Romani 8:16)

Duhul Sfânt mărturiseşte împreună cu duhul nostru, dar nu întotdeauna duhul nostru mărturiseşte împreună cu Duhul Sfânt. Sunt mulţi care în momentul în care vorbim despre sacrificiu nu sunt de acord sau refuză să plătească preţul şi din această cauză Duhul Sfânt nu va putea să-i învăluie pentru că este imposibil ca ei să fie împreună, dacă între ei nu există un acord. Duhul Sfânt doreşte să locuiască înauntrul nostru, dar dacă nu există o mărturisire (o concordanţă), nu va fi posibil.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Părintele Lucian

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

verginia Răspunde 22 mai 2013 la 9:32

Va multumim ca existati si ca in ciuda a toate necazurile pe care le intampinam in zilele noastre,sunteti cu noi,apeland si rugandu-l pe bunul Dumnezeu sa ne ajute pentru luminarea noastra,despietrirea inimilor si dezlegarea de blestem si patimi. v cerem ajutor pt Eugen.