Celor care cred le este de ajuns…

Spațiul Femeii |

Biblia-620x354

 

Ci spune doar un cuvânt și slujitorul meu va fi vindecat!

De multe ori suntem căutați de oameni care cred că minunea și schimbarea vor veni doar dacă ele primesc un tratament special, cu lungi conversații cu ”Profetul”.

Ele ajung să întrebe dacă avem timp să le ascultăm, pentru că problema lor e foarte mare!

Sunt în fața unui ”Profet” care are autoritate să schimbe situația lor, dar se mulțumesc cu un ”psiholog”, care nu rezolvă nimic.

Când într-adevăr, celor care cred le este de ajuns un cuvânt (profeție).

Doamne, slujitorul meu zace paralizat în casă și se chinuie cumplit! Iisus i-a zis: Voi veni și-l voi vindeca. Dar centurionul a răspuns: Doamne, nu sunt vrednic să intri sub acoperișul meu, ci spune doar un cuvânt și slujitorul meu va fi vindecat! Căci și eu, la rândul meu, sunt om sub autoritate și am și eu soldați în subordinea mea. Când spun unuia: Du-te!, el se duce, iar când îi spun altuia: Vino!, el vine. De asemenea, când spun sclavului meu: Fă cutare lucru! el îl face. Iisus s-a mirat când l-a auzit și le-a zis celor ce erau cu El: Adevărat vă spun că nici chiar în Israel n-am găsit pe cineva cu o credință așa de mare!

Când persoana gândește își dă seama repede. Deși centurionul era roman, făcând parte dintr-un popor idolatru, a fost nevoie doar să-și folosească mintea, Credința inteligentă ca să beneficieze de Profeție!

Dumnezeu să vă ilumineze!

pr lucian corect

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *