Credința: Aspiră la ceva Superior

fe-465x314Salutare tuturor internautelor!

Sunteți pregătite pentru Credință?
Credința este o provocare care dezvăluie cine este o persoană cu adevărat și ce tip de Credință mărturisește. Dacă ea este emotivă sau inteligentă. Fie este de calitate, fie „ieftină”.

Să abordăm astăzi ceva foarte interesant, în cartea Evrei 13:16:

”În credinţă au murit toţi aceştia, fără să fi căpătat lucrurile făgăduite, ci doar le-au văzut şi le-au urat de bine de departe, mărturisind că sunt străini şi călători pe pământ
Cei ce vorbesc în felul acesta arată desluşit că sunt în căutarea unei patrii.
Dacă ar fi avut în vedere pe aceea din care ieşiseră, negreşit că ar fi avut vreme să se întoarcă în ea.
Dar doreau o patrie mai bună, adică o patrie cerească. De aceea lui Dumnezeu nu-I este ruşine să Se numească Dumnezeul lor, căci le-a pregătit o cetate”

Prietena mea internaută, zâmbesc uimită pentru că am o mare bucurie. Este Credința pe care o mărturisesc! Este o Credință de calitate, o Credință care aspiră la ceva superior.

Bine, nu știu care este Credința ta… fie că ești colaboratoare, soție de preot sau membră a Centrului de Ajutor. Ai un anumit tip de Credință, asta spun eu!

Nu știu până unde ai ajuns cu Credința ta, dar pentru cele care aspiră la ceva superior, știi ce se întâmplă cu acest tip de persoane? Întotdeauna primesc lucruri de calitate în interiorul lor.

Întrebarea mea e următoarea: „Dacă eu Îl aștept pe Domnul Iisus în fiecare zi, cum va fi Credința mea? Cum va fi viața mea?”

Va fi mereu vigilentă! Nu-i așa?! Voi fi acea mireasă care-l așteaptă pe mire.

Biblia vorbește despre „mire”, că El va veni pe neașteptate, iar cei care alcătuiesc „mireasa”, care este Centrul de Ajutor, sunt aceia care aspiră la ceva superior. Care nu se mulțumesc doar să primească beneficiile Credinței, cum ar fi binecuvântările în familie, în viața financiară, succesul la serviciu… ci aspiră la ceva superior!

Când spun că „aspiră”, asta înseamnă că trăiesc intens; se gândesc la Dumnezeu, așteptându-L și așteptând această Împărăție Cerească!

Prietena mea internaută, ce tip de Credință ai?
Te întreb, ca să-mi dau seama la ce aspiri cel mai mult…

Ești preocupată cu soțul tău, fiindcă nu s-a întors acasă?
Cu fiul tău, care nu te înțelege?
Cu finanțele tale, cu datoriile, care trebuie plătite?

Nu știu… dar, poate mă vei întreba: „Viviane, dacă ne confruntăm cu o anumită problemă dificilă în familie, acasă, în finanțe, e imposibil să nu ne gândim la aceste lucruri…”

E adevărat, prietena mea, atunci când aspiri la lucrurile din această viață, atunci capul tău rezolvă doar acea problemă, dar dacă aspiri la ceva superior, știi ce se întâmplă? Când ai o problemă în familie, în finanțe sau de orice natură… nu accepta ca această preocupare să te stăpânească, pentru că vrei să-și exerciți Credința, să fii pregătită și să te gândești la „mirele” tău. Nu-i așa?!

Asta arată cine este o persoană cu adevărat, ce tip de Credință are sau în ce categorie este: dacă este copil în Credință, dacă nu are Credință sau dacă vrea să domnească cu Iisus.

Știi, prietena mea internată, vorbesc despre o Credință care merge dincolo de împrejurări. Nu vorbesc despre o Credință care este numai pentru aceste realizări, ci despre ceva cu mult superior! Și, când aspiri la ceva superior, te pregătești, nu-i așa?

Devii o mamă mai bună, nu te pregătești doar să fii mama copiilor tăi sau soția soțului tău. Te pregătești în conduită, indiferent cine vrei să fii.

Îl aștepți pe Domnul tău, te gândești la El, meditezi la El, Îl glorifici, Îi simți prezența numai gândindu-te la El și văzând cât de mare este El!

Să aspiri la ceva superior, să-ți placă să citești Biblia, să vorbești cu Dumnezeu și să-L slăvești. Știi de ce? Pentru că trăiești o viață nouă cu El, relaționezi cu El; ești în „luna de miere” cu Domnul tău.

Atunci, prietena mea internaută, aspiră, cu adevărat, la ceva superior!

Așteaptă-L pe Domnul tău, pregătește-te și devino din ce în ce mai bună. Devino o persoană încrezătoare, independentă de oameni, dar dependentă de Dumnezeu; sensibilă la vocea Lui, smerită, flexibilă pentru a învăța, a te dezvolta, a te încredința Lui, iar dacă este nevoie, acceptă o nouă provocare. Tu ești această persoană, devino o persoană ușor de modelat de către Dumnezeu. Pentru că aspiri la ceva superior!

Prietena mea internaută, întreb:

„La ce aspiri? La cine aspiri? Care e obiectivul tău pentru viața ta? Pentru cine și de ce?”

Răspunde și scrie aici, pe blog, comentariul tău.

Participați! Chiar dacă n-ați participat niciodată, este oportunitatea voastră.
Scrieți astăzi și voi citi fiecare comentariu cu mare bucurie.

Scri ce comentari vrei; dacă nu vrei să vorbești, fiindcă este ceva intim, știi ce trebuie să faci de-acum înainte și asta vreau să faci.

Nu arunca cu cuvintele, în schimb fă ce ești hotărâtă să faci, începând de azi, ca să-ți schimbi gândurile, ideile și să aspiri la ceva superior.

O îmbrățișare mare și ne auzim săptămâna viitoare!

Cât îi admiră Dumnezeu pe cei ce Îl așteaptă! Prin votul tău de încredere, El îți oferă ce vrei!

Viviane Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

Maria Răspunde 10 septembrie 2016 la 18:13

Sunt membrã la Centrul de Ajutor din 2009. Am fost binecuvântatã de multe ori prin Voia Domnului. Dar necazul cel mare este cu fiul meu ,are 49 ani este sãrac și burlac. Nu are vicii, este liniștit și tãcut. Dar este …. ATEU …nu pot sã comunic cu el despre Dumnezeu. Sufãr mult ….Credința este Hrana mea Spirituală, prima.