De ce a suferit El?

Spațiul Femeii |

Este scris:

Totuşi El suferinţele noastre le-a purtat, şi durerile noastre le-a luat asupra Lui, şi noi am crezut că este pedepsit, lovit de Dumnezeu şi smerit.Dar El era străpuns pentru păcatele noastre, zdrobit pentru fărădelegile noastre. Pedeapsa care ne dă pacea a căzut peste El, şi prin rănile Lui suntem tămăduiţi. (Isaia 53:4,5)

Milioane de persoane din întreaga lume, se gândesc că s-au născut pentru a suferi sau că suferinţa lor este o Karmă, o cruce pe care trebuie să o care pentru tot restul vieţii, sau pur şi simplu, că acesta este destinul lor. Nu puţine religii îi învaţă astfel pe enoriaşii lor, dar adevărul este, după cum spune Sfânta Scriptură că Domnul Iisus, a suferit şi a murit pe cruce pentru ca eu şi cu tine să avem viaţă.

Să trăim fără boli şi fără nici un fel de suferinţe… însă asta este posibil doar atunci când credem şi manifestăm o credinţă supranaturală împotriva acestor idei şi gânduri impuse de religie sau de oricine altcineva.

Dumnezeu vrea ca eu şi tu să avem viaţă şi viaţă de calitate, cu pace, bucurie, sănătate, echilibru emoţional şi de asemenea în toate celelalte aspecte ale vieţii. El vrea să avem o viaţă nouă. Tot ceea ce ne dorim să realizăm, facem prin credinţă, iar credinţa cere sacrificii, pentru că, chiar Domnul Iisus a sacrificat oferindu-ne garanţia unei vieţi de calitate, iar pentru a cucerii toate aceste beneficii, va trebui să sacrificăm şi noi.

Va trebui să ne lăsăm de o parte, toate maniile şi obiceiurile religioase, ca mai apoi să ne putem vedea realizat cel mai mare vis al nostru.

Realitatea este că sacrificiul este drumul cel mai scurt între a dori şi a realiza pentru că atunci când eu sacrific, Dumnezeu, pentru că a promis, Îşi manifestă puterea pentru a schimba în totalitate orice situaţie.

Doar prin intermediul sacrificiului se poate obţine realizarea celui mai mare vis!

Atunci, foloseşte-ţi acum credinţa, scapă de obiceiurile şi tradiţiile religioase, pentru ca, după ce ai făcut toate aceste lucruri, să poţi primi plenitudinea lui Dumnezeu, să îţi îndeplineşti planurile şi să îţi vezi proiectele duse la bun sfârşit.

 

 

 

 

Părintele Lucian

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *