Duminică 3 Iunie

Spațiul Femeii |

Dumnezeu caută bărbaţii şi femei care au curaj de a-L pune la încercare.

Dacă nu ar fi fost aşa, El nu ar fi spus: …Puneţi-Mă astfel la încercare, zice DOMNUL Oştirilor şi veţi vedea dacă nu voi deschide pentru voi stăvilarele cerurilor şi dacă nu voi turna peste voi binecuvântare până nu veţi mai avea loc unde s-o ţineţi! Maleahi 3:10
Vedeţi că El îi invită pe cei care cred şi doresc o schimbare în vieţile lor să facă încercarea cu El, pentru că doar aşa El se va manifesta şi va împlini ceea ce a promis în Cuvântul Său . Din acest motiv, duminica următoare, pe data de 03 iunie, cei care sunt nesatisfăcuţi cu viaţa eşuată şi doborâtă pe care o trăiesc, vor fi în picioare în faţa Altarului lui Dumnezeu pentru a revendica ceea ce El Însuşi a promis.

Este evident că strigătele goale, Dumnezeu nu le va auzi şi de aceea este necesar să Îi prezentăm lui Dumnezeu o dovadă. Şi care ar fi această dovadă?
Dovada este ofranda de provocare pe care aceia care cred o vor prezenta lui Dumnezeu, pentru că El de asemenea a spus în Cuvântul Său: Gustaţi şi vedeţi ce bun este Domnul! Ferice de omul care se încrede în El! Temeţi-vă de Domnul, voi, sfinţii Lui, căci de nimic nu duc lipsă cei ce se tem de El! Psalmi 34:8-9

Cum ştiţi dacă o mâncare este gustoasă? Nu este de ajuns să vă uitaţi sau să mirosiţi, trebuie să fie încercată, asta vrea să spună că, pentru a cuceri ceea ce Dumnezeu a promis, noi trebuie să facem o dovadă şi El va face în vieţile celor care cred o schimbare totală.

Dacă dvs sunteţi o persoană nemulţumită de propria dvs viaţă şi doriţi o schimbare, dvs sunteţi convocat (ă) să fiţi în această duminică la Catedrala Credinţei sau la un Centru de Ajutor Spiritual , pentru a striga cu noi. Totuşi, dacă dvs nu credeţi, nu este nevoie să veniţi, pentru că această duminică este doar pentru cei revoltaţi.

Pr.Lucian

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *