Întoarceţi pagina

Spațiul Femeii |

Viaţa multor persoane s-a dovedit a fi o întreagă poveste de durere şi de suferinţă, datorită problemelor diverse pe care le au. Ei ajung să-L învinovăţească chiar şi pe propriul Dumnezeu pentru nereuşitele lor, iar altele se gândesc să-şi pună capăt zilelor. Ceea ce nu ştiu ele însă, este că puterea pentru a schimba povestea vieţii lor, se află chiar la ei, în mâinile lor.

Poate că tu, drag prieten, chiar în aceste momente stai pe gânduri şi te întrebi cum ai putea să întorci această pagină oribilă a vieţii tale şi să începi un nou capitol al vieţii tale.

Răspunsul este pur şi simplu CREDINŢA. Ea este o putere dată de Dumnezeu pentru toţi aceia care cred. Mulţi nu iau în considerare puterea supranaturală a credinţei. Hristos a spus:

„Din pricina puţinei voastre credinţe”, le-a zis Isus. „Adevărat vă spun că, dacă aţi avea credinţă cât un grăunte de muştar, aţi zice muntelui acestuia: ,Mută-te de aici colo’, şi s-ar muta; nimic nu v-ar fi cu neputinţă.” (Matei 17:20)
Atunci, credinţa este o putere, una capabilă să transforme orice situaţie. Este de ajuns ca tu, drag cititor să o pui în practică şi astfel vei vedea, cum, viaţa ta se va schimba. Nu este de ajuns să spui că crezi în Dumnezeu; este nevoie să pui în practică această credinţă. Primul pas este ca tu să ai această credinţă supranaturală alături de care să înglobezi gânduri pozitive ce la rândul lor, vor atrage asupra vieţii tale, rezultate pozitive.
V-aţi gândit vreodată cât timp aţi pierdut plângându-vă şi reclamând cu privire la problemele dvs.? Chiar acum, dacă luaţi o atitudine de credinţă şi acceptaţi ideia că  dvs. puteţi să întoarceţi pagina vieţii dvs. în mod sigur vă veţi rescrie istoria vieţii şi veţi atinge scopurile pe care le aveţi, cucerind astfel o viaţă plină de reuşite.
Ca Dumnezeu să vă binecuvânteze din belşug!
Părintele Lucian

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

Diana Răspunde 13 martie 2011 la 15:31

Toate aceste lucruri sunt total adevărate! Omul bun scoate lucruri bune…din inima lui bună!!!..Atât timp cât în inima lui există bunătate, sufletul lui este curat.