Între două gânduri

Spațiul Femeii |

Dúvida1-620x398

Orice om care este împărțit este slab. Dumnezeu lucrează cu însumarea și multiplicarea, dar niciodată cu împărțirea. Ea este sinonimă cu indecizia, de aceea Dumnezeu așteaptă mai întâi ca omul să știe ce vrea ca după aceea să înceapă să acționeze în viața lui.

De ce răspunsul pe muntele Carmel a fost imediat? Simplu, pentru că Ilie a urcat hotărât să arate acelui popor, că împărțit între două gânduri nu va ajunge nicăieri.

În Matei 12:25 este sris:“Dar Iisus le cunoștea gândurile, așa că le-a zis: Orice împărăție dezbinată împotriva ei însăși este ruinată și orice cetate sau casă dezbinată împotriva ei înseși nu va dăinui.”

Dumnezeu vrea să știe doar de ce parte ești! Da, da, nu,nu! Tu nu poți fi puțin al lui Dumnezeu și puțin din lume, nu poți fi puțin de credință; sau te scufunzi de la cap în lumea lui Dumnezeu, ca El să facă același lucru în tine, sau nu Îi aparții.

Vezi că în fotbal, o persoană indiferent dacă echipa ei a câștigat sau a pierdut, dacă este în prima, a doua sau a treia divizie, ea continuă să țină cu echipa, nu o schimbă pentru că a pierdut.

Tu nu accepți ca soția ta să fie azi cu tine și mâine cu altul; și nici o femeie nu acceptă să-și împartă soțul cu altele.

Așa este Dumnezeu. El nu acceptă în nici un fel ca tu să-ți împarți credința, atenția, respectul și devotamentul cu nici un alt sfânt.

Dacă te dăruiești 100% și El se va manifesta azi 100% în viața ta.

Dumnezeu să vă ilumineze!

poza.pr.lucian2

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *