Învățând din greșeli

Spațiul Femeii |

 

 

 

Maestrul își conduce ucenicul prin pădure. Deși mai în vârstă, merge la fel, în timp ce ucenicul alunecă și cade tot timpul.

Ucenicul blasfemiază, se ridică și scuipă jos ca un laș și continuă să-l însoțească pe maestrul său.

După o lungă  plimbare, au ajuns într-un loc sfânt.

Fără să se oprească, maestrul se întoarce și începe călătoria înapoi.

– Dvs nu m-ați învățat nimic azi, a spus ucenicul luând încă o căzătură.

-Te-am învățat, dar pare că tu nu înveți,  a răspuns maestrul – eu încerc să te învăț cum să lucrezi cu greșelile vieții.

– Și cum să lucrez cu ele?

– Cum trebuia să lucrezi  cu căzăturile tale – a răspuns maestrul. În loc să blestemi locul unde ai căzut, trebuia să cauți  ceea ce te-a făcut să cazi.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

4 comentários

grigore marian Răspunde 4 octombrie 2012 la 16:14

va rog am nevoide de ajutor sunt pe cale sa ma despart de familie am auzit ca dumneavoastra faceti minuni nu mai suport Dumnezeu sa ne aiba in paza

Toma Ramona Răspunde 9 octombrie 2012 la 9:18

Foarte adevărat mesajul, mereu încercăm să dăm vina pe obiectele din jurul nostru sau chiar persoane dar nu ne uităm, nu ne gândim că noi suntem vinovați, mereu există atitudinea de autoapărare și noi lucrul acesta nu îl vedem…

mihai andra Răspunde 4 iunie 2013 la 11:04

Da este adevarat ca mereu dadeam vina pe alti cind gresam , dar nu ma ajuta cu nimic , ramineam trista si descurajata . Dar cind am inceput sa ma uit la gresala si de unde a venit , am fost mai puternica si mult mai stabila pe mine cu mai multa incredere si am putut sa o repar mai repede si mai bine. slavit fie DOMNUL pentru ca mia dat puterea de a privi gresala in fata si dea o invinge . Ca uneori ne e frica sau rusine pentru a ne recunoaste greselile noastre si de aceea nu avansam si nu putem depasi problema . Si ea sta in spatele nostru pina noi o sa ne prabusim de greutatile ei .

mihai andra Răspunde 4 iunie 2013 la 11:07

Da este adevarat ca mereu dadeam vina pe alti cind gresam , dar nu ma ajuta cu nimic , ramineam trista si descurajata . Dar cind am inceput sa ma uit la gresala si de unde a venit , am fost mai puternica si mult mai stabila pe mine cu mai multa incredere si am putut sa o repar mai repede si mai bine, slavit fie DOMNUL pentru ca mia dat puterea de a privi gresala in fata si dea o invinge . Ca uneori ne e frica sau rusine pentru a ne recunoaste greselile noastre si de aceea nu avansam si nu putem depasi problema . Si ea sta in spatele nostru pina noi o sa ne prabusim de greutatile ei .