Pentru cine are nevoie de forțe

Spațiul Femeii |

espiritosanto-620x376

”De aceea îmi plec genunchii înaintea Tatălui, din Care își primește numele întreaga familie, din cer și de pe pământ, și mă rog ca, potrivit cu bogățiile Sale slăvite, să fiți întăriți în putere, prin Duhul Lui, în omul lăuntric.”(Efeseni 3:14-16).

Toți au probleme. Nu contează religia dvs sau situația spirituală. Chiar dacă problema dvs implică sentimente, cum ar fi cel de dragoste, care este mai des întâlnit, există doar o modalitate: să primiți Duhul lui Dumnezeu.

Duhul Sfânt este soluția la orice problemă. El vă schimbă mintea. El vă schimbă inima. El vă dă forță să învingeți și să depășiți traumele din trecut. Duhul Sfânt este Duhul lui Dumnezeu, care acționează în interiorul nostru și face să se formeze în noi un caracter nou astfel încât să reușim să trecem peste toate obstacolele și toate dificultățile. În tot ce vine asupra noastră suntem mai mult decât învingători când avem Duhul lui Dumnezeu.

El este cel care ne dă forță și condiții ca să învingem problemele care vin împotriva noastră, indiferent de ce natură sunt. Dvs care gemeți și vreți să vă realizați visele, dvs care vreți să trăiți o nouă viață, totul se rezolvă cu prezența Duhului Sfânt. El vă poate face liber(ă).

Duhul Sfânt este soluția pentru restaurarea familiei; Duhul Sfânt este soluția pentru o boală incurabilă; Duhul Sfânt este soluția pentru orice fel de probleme. Cum Îl primiți? Oferiți-vă 100% la sută Lui. Când puneți toată forța în căutarea Duhului Sfânt, automat Duhul lui Dumnezeu vine peste dvs.

* Căutați cu toată forța Duhul Sfânt și așa aveți condiții să învingeți.

Mesaj extras din cartea Pâinea Noastră pentru 365 de zile, de Episcopul Edir Macedo

Dumnezeu să vă ilumineze!

Părintele Lucian

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *