Perfectul sacrificiu – frica cu darul

Spațiul Femeii |
cruz4-620x414

Pentru a avea o idee mai bună despre sfințenia darului, este nevoie să înțelegeți că el nu poate fi oferit de orice persoană. Nu toți au dreptul de a oferi daruri lui Dumnezeu, odată ce ele sunt instrument de comuniune. În cazul în care persoana nu este creștină și pentru asta nu a fost spălată în sângele Domnului Iisus, nu îi este dat dreptul să intre în prezența lui Dumnezeu.

Această persoană mai întâi trebuie să stea în condiții de sfințenie pentru a ajunge în fața Celui Prea Înalt. Trebuie să aibă viața ghidată de Cuvântul Aceluia care Și-a dat viața pentru ea. Dacă condiția ei e păcătoasă, atunci darul său nu este acceptat în fața lui Dumnezeu. Domnul Iisus i-a învățat asta pe ucenicii Lui când a spus:

“Așa că, dacă îți aduci darul la altar și acolo îți aduci aminte că fratele tău are ceva împotriva ta, lasă-ți darul acolo înaintea altarului și du-te întâi de împacă-te cu fratele tău; apoi vino de adu-ți darul.’’ Matei 5:23

Multe persoane se gândesc că a da daruri în Centrele de Ajutor Spiritual este o favoare pe care o fac preotului de la Centrului de Ajutor sau Centrului de Ajutor Spiritual. Într-adevăr asta demonstrează o mare lipsă de cunoaștere a Cuvântului lui Dumnezeu. Dacă Cuvântul este adevărat cum credem din toată inima, atunci darul este o mare binecuvântare pentru cel care oferă. Apostolul Pavel, amintindu-și cuvintele pe care Domnul Iisus le-a spus, lasă foarte clar semnificația propozitului de a da:

“Este mai ferice să dai decât să primești.’’ Fapt Apost 20:35

Nu este ministrul lui Dumnezeu care se va bucura deplin de consecințele de a da un dar la Centrul de Ajutor Spiritual, ci chiar cel care oferă.

Începând din momentul în care o persoană este invitată să aducă darul ei la altar, robul lui Dumnezeu îi dă oportunitatea de a se apropia de Tronul Harului. Acel bărbat al lui Dumnezeu, ca ministru al Evangheliei, uns cu Duhul Sfânt, are autoritate spirituală să primească, în numele Domnului Iisus darurile poporului pentru divulgarea Împărăției lui Dumnezeu în această lume. Aceste daruri nu permit doar propagarea Evangheliei, dar mai presus de tot îl apropie pe cel care oferă de Dumnezeu.

De aceea, darul nu poate fi defectuos. Nu se dă ‘’orice lucru’’, sau ce nu face diferența pentru cine oferă. El trebuie să fie sfânt, curat și fără defect și trebuie să existe teamă în inima celui care oferă când este prezentat în altar. Trebuie luat în considerare că el nu este adus pentru preot de la Centrul de Ajutor, ci pentru Dumnezeu. Atât bărbatul lui Dumnezeu cât și cel care oferă trebuie să trăiască la un standard de sfințenie acceptabil pentru Dumnezeu pentru a putea cel puțin oferi darul. Când este observat acest lucru, cu siguranță persoana este binecuvântată. Este imposibil ca cel care oferă să nu primească înapoi spiritual și financiar, când darul său este de acord cu voința lui Dumnezeu!

Dumnezeu să vă ilumineze!

poza.pr.lucian2

 

 

 

 

 

Tags: ,

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *