Postul Lui Iisus

Spațiul Femeii |

image2-620x400

Ați observat că o bună parte din comportamentul dumneavoastră are legătură cu influențele mass-media? TV, internetul, filmele, telenovelele, revistele seculare și chiar unele prietenii vă pot face să acționați, să vorbiți sau să vă îmbrăcați la fel . Nu degeaba există atâta publicitate prin aceste mijloace.

Dar când ne oprim să ne gândim la unele lucruri pe care le facem sau le vorbim și apare dorința unei schimbări interioare, uneori întâlnim dificultăți, pentru că concentrarea noastră este în preocupările cotidiene, în evenimentele lumești, în cercurile de conversații inutile și în atâtea informații, multe dintre ele nefolositoare.

Postul lui Iisus este o cale care va ajuta mulți bărbați și femei în această călătorie personală între duhul omului și cel al lui Dumnezeu. De aceea, este important să vă abțineți de la informațiile seculare, de la divertisment, ca cinema și teatru, pentru a vă concentra în lucrurile de Sus, în Cuvântul lui Dumnezeu și în Duhul Sfânt.

CE ESTE?

”Postul lui Iisus”, promovat de Centrul de Ajutor Spiritual, are ca bază pasajul biblic din Matei capitolul 4, care relatează momentul în care Domnul Iisus a fost dus de Duhul în deșert ca să fie ispitit de diavol. Timp de 40 de zile el nu s-a alimentat cu mâncarea dorită, ca de exemplu carne, vin și toate delicatesele din lume. Totuși, în propozitul Centrului de Ajutor, alimentele de la care participanții se vor abține vor fi informațiile lumești, divertismentul, muzica, televizorul și toate mijloacele de distracție care ne înconjoară peste tot. Între 10 iunie și 19 iulie, participanții se vor deconecta de la atracțiile lumii, dedicându-se doar preceptelor Divine, cu obiectivul de a primi Duhul Sfânt și de a căuta dezvoltarea spirituală.

De ce 40 de zile?

Numărul 40, este un număr biblic și îl întâlnim de exemplu atunci când Dumnezeu în vremea lui Noe a trimis potopul timp de 40 de zile pe pământ, făcând o împărțire a lumii, între înainte și după.

Ca Moise împreună cu poporul ca să ajungă în Țara Promisă a fost nevoie de 40 de ani.

Ilie a postit 40 de zile și 40 de nopți pentru a călători până la Muntele lui Dumnezeu.

Campania este pentru toate persoanele care doresc cu adevărat, să se nască din Dumnezeu și vor un legământ cu El. Cine participă, se va putea alimenta spiritual din conținuturile de credință postate pe paginauniversala.ro; pe blogul părintelui Lucian; din emisiunea ”Timpurile Actuale”, precum și din citirea Cuvântului lui Dumnezeu.

Prin urmare, dacă doriți să vă eliberați de toată religiozitatea, de greutatea spirituală și să obțineți o viață deplină, printr-o adevărată întâlnire cu Dumnezeu, nu rămâneți în afara acestei mișcări de credință.

De-a lungul acestei perioade vă vom pune la dispoziție în fiecare zi câte unul dintre cele 40 de versete care caracterizează Postul lui Iisus și vă vom arăta activitățile zilnice pentru primirea Duhului Sfânt.

Dumnezeu să vă ilumineze!

poza.pr.lucian2

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *