Prea bună

Eu spun mereu că eram nesigură și mă credeam inferioară atât soțului meu, Renato, cât și altor oameni. Dar de asemenea, mă credeam prea bună pentru Renato. Aceasta nu este o contradicție, nu. Lasă-mă să-ți explic!

Pentru că mă credeam inferioară și eram nesigură în privința mea, încercam să fac totul în cel mai bun mod posibil și astfel, să fac ca soțul meu să mă laude și să mă aprecieze mai mult. Mă gândeam că dacă el făcea asta, mă simțeam mai sigură cu mine însămi. Atunci… chiar înainte să mă căsătoresc, am decis să fiu cea mai bună gospodină, mai ales că în acea perioadă, în ochii mei, era principala mea funcție în viață.

Când Renato ajungea acasă, ea era impecabilă. Cina era gata și hainele spălate, călcate și organizate perfect în șifonier. Bineînțeles că toată ziua munceam, fără să am o oră de odihnă. Poți să-ți imaginezi: el venea obosit și cu multe probleme în mintea lui și eu îl așteptam să aprecieze tot ce făcusem pe parcursul zilei. Dar această apreciere nu venea- nici în formă de conversație, nici în formă de atenție.

Mintea mi se umplea de multe motive, mai ales că Renato nu făcea pentru mine ce făceam pentru el și acest lucru făcea ca dreptatea mea proprie să se accentueze.

Aceasta este problema multor femei. Ele sunt arogante și nici nu știu! Pentru că sunt nesigure în multe aspecte, se gândesc că sunt smerite, dar în adâncul lor cred că sunt mai drepte decât altele. Aceasta este una dintre cele mai mari probleme.

Persoana care este foarte dreaptă în ochii ei, are mai multe defecte decât ceilalți, pentru că nu se vede!

Cine nu se vede, nu devine un om mai bun

Ea este ca acea apă stătută care  ajunge să miroasă… Îi mulțumesc lui Dumnezeu că într-o zi El mi-a deschis ochii pentru acest lucru. În caz contrar, cred că azi aș fi pierdut tot ce am realizat odată.

“Femeia înțeleaptă își  zidește casa, dar nechibzuita o dărâmă cu mâinile ei.”

Proverbe 14:1

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *