PROPRIETARUL CUIULUI

Spațiul Femeii |

Un vechi preot din Haiti a vorbit de necesitatea de a avea un compromis cu Hristos astfel: el a spus povestea unui bărbat care dorea să-şi  vândă casa cu 2000$.

Un alt bărbat dorea mult să cumpere acea casă,dar, pentru că el era sărac, nu reuşea să plătească preţul pentru proprietar. După multă negociere, proprietarul casei a fost de acord să vândă casa la jumătate din preţ.

El avea doar o clauză: continua să fie proprietarul  unui mic cui bătut în perete, deasupra uşii de la casă.

După câţiva ani,  vechiul proprietarul dorea să-şi cumpere casa înapoi. Dar noul proprietar nu era de acord să vândă. Atunci, vechiul proprietar a ieşit în stradă, a găsit cadavrul unui câine şi l-a atârnat pe perete în cuiul care îi aparţinea.

După puţin timp, casa era insuportabilă şi familia a fost obligată să vândă casa vechiului proprietar.

Concluzia preotului Haitian a fost următoarea: “ Dacă noi lăsăm diavolul doar cu un mic cui în vieţile noastre, el se va întoarce şi va atârna gunoiul său putred acolo, făcând ca vieţile noastre să fie insuportabile pentru ca Hristos să poată  locui.”

Dvs aveţi un cui ca acela în viaţa dvs? Există vreun păcat sau un obicei preferat pe care încă  nu l -aţi  oferit lui Iisus?

Puteţi fi sigur(ă), Satana se va întoarce. Proprietarul acelui cui, acelui păcat sau obicei preferat va apare, mai devreme sau mai târziu.

Dumnezeu să vă ilumineze!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

4 comentários

Robert Răspunde 30 septembrie 2012 la 9:43

cum pot primi si eu ajutorul de la dumneavoastra cum pot lua legatura

mihai andra Răspunde 4 iunie 2013 la 12:35

Adevarat in viata mea au existat mai multe cuie (indoiala , frica , neincredere in IISUS , repetarea greselilor fara sa ma gindesc la consecinte etc.) pentru ca diavolul sa-si puna gunoaiele in ele . Pur si simplu casa mea (sufletul meu) ajunsese groapa diavolului de gunoi si am inceput sa ma sufoc de putrefactia gunoaielor ea . Eu am ajuns la o clipa cind pur si simplu daca nu-mi predam viata lu ISSUS muream . Dar in ultima clipa a venit ISSUS si mi-a ridicat viata de la pamint .

ILEANA CZUDAR Răspunde 17 iunie 2013 la 17:52

Da imi dau seama de multe lucruri care nu ar trebui sa se intimple desi eu vreau sa ma eliberez cei din jurul meu nu ma ajuta, ma blocheaza ma dezamagesc dar eu acolo in mintea mea nu fac altceva decit ma rog lui ISUS ESTE SINGURA MEA SPERANTA, eu locuiesc in canada am pe mama in Romania singura si bolnava tare mult imi doresc sa o ajut so iau la mine dar ma lupt cu morile de vintdaca pot apela si la ajutorul dumneavoastra daca ma puteti ajuta cu rugaciuni as vrea sa vind casa parinteasca si sa o iau pe mama la mine,zilnic o sun la telefon si plinge ca e singura si neajutorata va rog din suflet ajutati-ma voi fi recunoscatoare.

paginauniversala Răspunde 18 iunie 2013 la 20:26

Bună seara,
Ca viața dvs să se schimbe, dvs nu puteți sta în dependența altora, trebuie să fiți independentă de cei din jur, să vă folosiți credința pozitivă și să aveți încredere că Dumnezeu este cu dvs și vă va ajuta. Nu vă lăsați doborâtă din cauza circumstanțelor, credința este o putere în fiecare dintre noi, care dacă o folosim cum trebuie ea va aduce rezultate. Pentru a învinge nu este de ajuns doar rugăciunea, este nevoie de acțiune din partea dvs, de a merge împotriva problemelor și dacă credeți că Iisus vă poate ajuta, nu trebuie să vă îndoiți. Luptați, perseverați chiar dacă totul pare că este în zadar, pentru că cine luptă cu Dumnezeu învinge, chiar dacă rezultatul întârzie să apară. Dacă doriți o schimbare a vieții dvs mai întâi trebuie să fiți decisă să faceți asta și să luptați pentru obiectivul dvs, depășind toate barierele care apar în cale, învingând toate dificultățile și fiind tare până la sfârșit. Ne vom ruga pentru familia dvs.

Dumnezeu să vă binecuvânteze.