Realizarea visului

Spațiul Femeii |

Care este secretul realizării visului cel mai mare al dvs.?Înainte de orice lucru, este important ca dvs. să înțelegeți că există 2 tipuri de vise: primul tip de vis este acela pe care îl aveți când dormiți și este normal să visăm dormind; visăm despre acele informații pe care creierul nostru le-a cules pe durata zilei și care rămân păstrate în subconștientul nostru și de aceea, în majoritatea dăților când visăm când dormim, visul este confuz și tulburător, și în cealaltă zi nu ne amintim tot ce s-a întâmplat în acel vis. Acest tip de vis este numit oboseala minții și nu aduce nici un fel de beneficiu sau rezultat în viața mea sau a dvs.Când vorbim de vis, vorbim de o dorință, de un obiectiv care trebuie realizat, pentru că atunci când avem un vis ne simțim vii și din cauza acestui vis luptăm cu toate forțele noastre să-l realizăm. Acest tip de vis ne impulsionează să luptăm și ne menținem în picioare pentru a merge în față până când putem să-l realizăm.Primul pas pentru ca dvs. să vă realizați visul este să nu vă uitați la obstacole, pentru că obstacolele mereu vor exista, atunci în loc să reclamați, să murmurați, luptați ca să învingeți fiecare obstacol care apare în drumul dvs.Al doilea pas – să fiți pregătiți să sacrificați, pentru că, fără sacrificiu, acest vis niciodată nu va putea deveni realitate. Din acest motiv este nevoie de sacrificiu. În cazul poporului lui Israel,ei aveau un vis, acela de a ieși din sclavie, dar pentru ca asta să se întâmple, ei de asemenea au fost nevoiți să sacrifice, pentru că sacrificiul este cea mai mică distanță între a dori și a realiza.De aceea dacă dvs. aveți un vis, fiți gata să sacrificați și dvs. veți vedea că Dumnezeu va realiza cel mai mare vis al dvs.

Părintele Lucian

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

3 comentários

Chirazi Irina. Răspunde 4 ianuarie 2012 la 9:57

Ma numesc Chirazi Irina din daeni jud Tulcea si vas ruga sa va rugati si pt mn k nu stiu ce se intampla in viata mea ptr ca nu am noroc in dragoste de ex nu pot sa stau q un baiat mai mult de o luna si dupa ne certam din nimica toata.va rog ajutatima si pe mine. Va multumesc!

Chirazi Irina. Răspunde 5 ianuarie 2012 la 17:49

Va rog rugatima si pt mine sa stau cu un baiat pe nume cristi si sa ne intelegem foarte bine si sa vina sambata aqm la mine si ali tata sa nu zica nimik va rog rugativa si ajutatima eu chiar am credinta in Dumnezeu.

bianca Răspunde 26 februarie 2012 la 8:42

ma numesc bianca,si nici eu nu am noroc in dragoste,imi merge foarte rau din toate punctele de vedere am 21de ani lucrez la o fabrica in faget e un salariu foarte mic,minimu pe economie buna are probleme cu inima are stenduri,iar mama cancer a facut metastaze deabea imi ajung bani pentru medicamente tata a murit acum doua luni in casa mie e numai ciarta,injuraturii lipsa de bani de mancare eu sunt cum sunt tot incerc sa ma rog la Dumnezeu si nam putere nu ezista zi din viata mia sa nu plang