SĂ FIŢI PUTERNICI!

Spațiul Femeii |

Sunt multe persoane care pe parcursul vieţii ajung  să se ofere  unuia dintre cele mai nocive sentimente care în majoritatea lor distrug multe persoane. Acest sentiment este  fără îndoială  descurajarea. Este ceva  obişnuit să găsim zilnic persoane care ajung să spună: Azi sunt atât de descurajată… Mă simt terminată…Mă simt distrusă…Oare într-o zi voi fi fericită… şi aşa lista va continua. Adevărul este că mulţi acceptă problemele ca duşmani indestructibili şi imposibil de a fi soluţionate. Mulţi din cauza descurajării ajung să se gândească  că nu mai există ieşire  pentru vieţile lor, pentru că din cauza atâtor probleme ajung să renunţe  de tot şi  mulţi chiar îşi pun capăt vieţii. Descurajarea este atât de nocivă că ea ajunge  să împiedice individul să vadă în viaţa lui  manifestarea puterii lui Dumnezeu. Un exemplu  foarte clar despre asta este cel al lui Avraam:

„Doamne Dumnezeule, ce-mi vei da? Căci mor fără copii; şi moştenitorul casei mele este Eliezer din Damasc.” Genesa 15:2

Din cauza trecerii anilor şi pentru că nu a văzut realizarea visului său, Avraam a ajuns să fie descurajat, gândindu-se  că moştenitorul său va fi un rob  născut în casa lui. Atunci Dumnezeu l-a animat pe Avraam  şi i-a făcut promisiuni. De ce Dumnezeu l-a animat pe Avraam? Pentru că Dumnezeu nu lucrează în vieţile celor  descurajaţi şi doar după  ce el a crezut, Dumnezeu s-a manifestat în viaţa lui.  Acum, drag(ă) cititor(are) întrebarea este : până când dvs veţi reclama, veţi murmura din cauza problemelor, pentru că atunci cînd dvs vă plângeţi din cauza acestei descurajări, nici chiar Dumnezeu nu va putea să se manifeste în viaţa dvs.

Dvs mă întrebaţi: Ce este de făcut?  Este momentul ca dvs  să ieşiţi din această stare de indiferenţă şi să luaţi o atitudine de Credinţă împotriva acestei situaţii şi veţi vedea că sunteţi capabil(ă) de a depăşi şi de a învinge acea situaţie.  Credeţi că înăuntrul dvs există o energie mare care poate  şi vă va impulsiona în faţă pentru a vă atinge idealurile dvs., odată ce Creatorul a pus deja această energie în interiorul dvs. Această energie este Credinţa şi dacă dvs o  veţi folosi nu în mod religios ci supranatural, veţi învinge.

„Fiarele plugurilor voastre prefaceţi-le în săbii şi cosoarele în suliţe!Cel slab să zică: Sunt tare!” Ioel 3:10

Dumnezeu să vă ilumineze!

Pr . Lucian

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

2 comentários

Ibolya Răspunde 31 iulie 2012 la 22:23

Mi-am propus sa devin avocat, invat zilnic pentru examen pe care il voi sustine in octombrie 2012 , dar sunt zile in care ma simt descurajata pentru ca pentru orice se cer sume destul de mari , singura mea incredere si incurajare este increderea in Dumnezeu ca El ma va ajuta , doar gandul acesta imi da puterea de a trece mai departe .V arog sa va rugati si dvs pentru mine sa reusesc!

maria Răspunde 13 august 2012 la 2:50

ma numesc maria magdalena ,si as vrea ca intr-o buna zi sa pot sa lucrez pentru mine ..sa am o afacere a mea si sa pot sa fiu sanatoasa sa o mentin pana la capat.am incredere in dumnezeu si ma trezesc cu aceasta speranta in fiecare zi sa pot avea idei noi si mult curaj.am nevoie de orientare si de multa tarie ca sa pot sa-mi ating aceasta dorinta.ce as putea sa fac,si ce sacrificii sunt necesare,sunt dispusa sa indeplinesc orice este nevoie…va multumesc si as vrea sa primesc mai multe informatii despre dumneavoastra si CATEDRALA si multumesc BUNULUI DUMNEZEU pentru ca m-a ajutat sa o iau pe drumul cel drept!!!