Sunt unii care schimbă ce este mult pe ce este puțin

Spațiul Femeii |

9228cobra-620x391

Sunt unii care schimbă ce este mult pe ce este puțin. Dar dumneavoastră puteți să schimbați ce e puțin pe ce este mult!

Imaginați-vă o livadă cu sute de mii de fructe plăcute la dispoziția dumneavoastră, astfel încât un an nu ar fi fost de ajuns ca să reușiți să le încercați pe toate. Una mai bună ca cealaltă și într-o mare cantitate. De exemplu:100 de mii de feluri de fructe și dumneavoastră puteați să mâncați cât vroiați din 99,999. Dar de UNA nu puteați să vă atingeți și nici să mâncați din ea. Ar fi asta un sacrificiu?

Bineînțeles că nu! Dar dacă cineva v-ar spune că puteați mânca doar din Una dar nu vă puteați atinge și nici să mâncați din cele 99,999? Cu siguranță că vedeați asta ca o răutate, o cruzime, etc. Dumnezeu a plantat o grădină. ” DOMNUL Dumnezeu a plantat o grădină în Eden, în răsărit. Acolo l-a pus pe Adam, omul pe care l-a modelat.

DOMNUL Dumnezeu a făcut să crească din țărâna pământului tot felul de pomi care sunt plăcuți la vedere și buni de mâncat; de asemenea, în mijlocul grădinii se aflau pomul vieții și pomul cunoașterii binelui și răului.” Geneza 2:8-9. El a plantat și a făcut să crească TOT FELUL DE SPECII DE POMI PLĂCUȚI ȘI BUNI DE MÂNCAT. Imaginați-vă fructe făcute de mâinile lui Dumnezeu, fără pesticide și orice fel de dăunători. Cu siguranță că erau delicioase.

Adam și Eva puteau mânca din cele 99,999 dar nu se puteau atinge și nu puteau mânca din ceea ce Dumnezeu a separat pentru El. Un act de renunțare din partea lui Dumnezeu. Acel pom Îl simboliza pe Iisus, care este Zeciuiala lui Dumnezeu pentru umanitate. Dar odată ce s-au atins de această fructă, Adam și Eva au schimbat ce era mult pe ce este puțin. Ei erau vii și aveau viața cu ei, dar când s-au atins, ei au continuat să fie vii dar și-au pierdut viața. Azi există oameni vii fără viață- unii, pentru că nu știu că nu se pot atinge de zeciuială și alții, chiar dacă au cunoștință, schimbă ce este mult pe ce este puțin. Dar slavă lui Dumnezeu, că Domnul Iisus, care este Zeciuiala, a venit să aducă viață și viață din abundență.

” Hoțul nu vine decât ca să fure, să înjunghie și să distrugă. Eu am venit ca ele să aibă viață și s-o aibă din abundență.” Ioan 10:10

Cine crede în zeciuială, devine zeciuiala și are viață în Iisus, schimbând ce este puțin pe ce este mult. Pentru că 10% este foarte puțin.

Cine este materialist aici?? Cine renunță la 99,99% din ce are? Sau cine-l critică pe cel care face asta? Pentru că Dumnezeu face asta.

Dumnezeu să vă ilumineze!

poza.pr.lucian2

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *