Un dușman real

Spațiul Femeii |

stopping-the-pain-and-suffering-dr-diva-verdun-620x409

E un lucru normal să vedem că oamenii dau vina pe destin sau pe voința divină pentru suferința lor. Mulți dintre aceștia trăiesc de ani de zile într-o adevărată suferință și din cauza bolilor, traumelor, complexelor, sărăciei, tulburărilor și problemelor familiale își petrec zilele ca și cum ar fi într-un adevărat iad.

Și dacă v-am spune că în spatele întregii dureri și suferințe pe care o aveți, se află acțiunea ”duhurilor rele!”

Întrebarea este: diavolul există?

Da! Fără nici o umbră de îndoială, el există și cel care a vorbit mai mult despre acțiunea lui în această lume a fost chiar Domnul Iisus, care nu a vorbit doar, dar ne-a lăsat și învățături practice ca să luptăm și să învingem duhurile rele.

Hoțul nu vine decât ca să fure, să înjunghie și să distrugă. Eu am venit ca oile să aibă viață și s-o aibă din abundență. Ioan 10:10

Unii psihologi spun că diavolul este rodul imaginației umane, alții spun că el face parte din folclorul anumitor culturi, dar adevărul gol goluț este că aceste duhuri acționează libere în această lume, cauzând tot felul de nenorociri în viețile celor imprudenți. De aceea, este esențial să ducem această luptă de credință împotriva duhurilor necurate.

Fiți treji! Vegheați! Dușmanul vostru, diavolul, dă târcoale ca un leu care rage, căutând pe cineva ca să înghită. 1 Petru 5:8

La Centrul de Ajutor Spiritual realizăm slujbe destinate acestei lupte spirituale, și toți cei care suferă din cauza relelor spirituale au oportunitatea să participe și să fie eliberați de ele.

Sunt câteva simptome care demostrează forța devastatoare a acestor duhuri, și anume: Dureri de cap, Boli la care medicii nu descoperă cauza, Insomnie, Nervozitate, Leșin sau atacuri de panică, Depresie, Vicii, Vedenii, Auzirea unor voci, Dorința de sinucidere.

Dacă suferiți sau cunoașteți pe cineva care suferă din cauza uneia sau mai multor simptome dintre acestea, veniți să participați la seria de slujbe de eliberare în fiecare Vineri, ca să aveți o viață eliberată complet.

Vă așteptăm. Puneți capăt suferinței!

Deci dacă Fiul vă eliberează, veți fi cu adevărat liberi. Ioan 8:36

Dumnezeu să vă ilumineze!

poza.pr.lucian2

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *