Viaţă curată

Spațiul Femeii |

Aşa cum noi nu bem apă dintr-un pahar murdar, nici Duhul Sfânt nu poate locui într-o inimă plină de resentimente şi de mânie. Este nevoie ca mai întâi să spălăm paharul pentru ca mai apoi să-l putem folosi. La fel şi pentru a primi Duhul Sfânt; este nevoie să avem o inimă curată unde chiar propiul Duh Sfânt să poată locui pentru că suntem Templul Lui de Locuinţă, sanctuarul lui Dumnezeu:

Nu ştiţi că voi sunteţi templul lui Dumnezeu şi că Duhul lui Dumnezeu locuieşte în voi? Dacă nimiceşte cineva templul lui Dumnezeu, pe acela îl va nimici Dumnezeu; căci templul lui Dumnezeu este sfânt, şi aşa sunteţi voi. (1Corinteni 3:16,17)

Având în vedere acest lucru, candidatul la botezul cu Duhul Sfânt trebuie să-L caute din toată inima pentru că apoi va avea oportunitatea de a fi umplut cu Însuşi Duhul Sfânt care este o bucăţică din Dumnezeu înauntrul fiecăruia dintre noi.

„Ci voi veţi primi o putere, când Se va coborî Duhul Sfânt peste voi, şi-Mi veţi fi martori în Ierusalim, în toată Iudeea, în Samaria şi până la marginile pământului.” (Faptele Apostolilor 1:8)

Părintele Lucian

 

 

 

 


Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

3 comentários

FILIMON ELENA Răspunde 16 octombrie 2011 la 1:46

asa sint de bucuroasa ca-ci am reusit sa vin vineri 14 octombrie la locasul credintei,,sint tare bucuroasa ca este foarte adevarat ,,minunile care le-am simtit pe ,propria piele,,am venit la prima slujba de la ora 9,,si ma durut aproape o saptamina piciorul drept,de nu pute-am sa-l pun in pamint ,,dar dupa rugaciunea preotului,LUCIAN am fost dezlegata de boala,de vraji,blesteme,,nu mai am nimica,,multumesc lui dumnezeu si preotilor,,LUCIAN,SY JULIO,,sint un fenomen.Nu am crezut ca pot sa fie atit de buni cu toti cei care cred cu adevaratin dumnezeu si in minunile lui..sint tare departe in judetul neamt,dar a promis ca o sa ne faca cite o biserica in fiecare judet.Sa-i auda dumnezeu,,si sa se implineasca..Tare bine ar mai fi.Pentru mine sinteti sfinti .si abia astept sa vin din nou,,la focul sfint si sa ma bucur pentru,toate rugaciunile lor pentru noi.

FILIMON ELENA Răspunde 16 octombrie 2011 la 1:52

AS DORI O RUGACIUNE PENTRU DUMINICA,DE LA PREOTI,,SA PRIMESC SI EU UN SEMN DE LA DUMNEZEU ,,DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE SI SA VA DE-A SANATATE SA PUTETI DUCE CUVINTUL DOMNULUI MAI DEPARTE..VA MULTUMESC.

maria Răspunde 1 noiembrie 2011 la 12:26

as dori o rugaciune sa ma binecuvinteze Dumnezeu pentru o casatorie buna……..si un servici bun…….indepartarea dusmanilor si aparre de farmece……Doamne Ajuta……..