Ex satanist și un evanghelist împreună împotriva răului

ex-satanistaObiectivul acestor doi bărbați ai lui Dumnezeu este să ajute oamenii să înțeleagă supranaturalul și să combată forțele răului.

John Ramirez, ex satanist provenit dintr-o familie de vrăjitori, s-a convertit la Iisus Hristos și azi divulgă Cuvântul lui Dumnezeu.

Shane Well, pastor, conferențiar și autor al mai multor lucrări despre lupta spirituală contra răului, este adeptul unei atitudini mai agresive pentru a învinge diavolul.

Împreună, acești doi bărbați vor face ”Antrenament Supranatural” începând din luna octombrie, cu obiectivul de a ajuta bisericile să înțeleagă darurile Duhului lui Dumnezeu care le dau condiție bărbaților lui Dumnezeu să elibereze cel ce este subjugat de forțele răului.

După sute de apeluri, emailuri și mesaje ale oamenilor din toată lumea, Ramirez și Well vor să-i ajute nu doar să-și reînnoiască credința dar să și înțeleagă mai bine ce înseamnă să fii templul Duhului Sfânt.

Shane Well afirmă că toți sunt chemați ca să folosească puterea lui Dumnezeu și Îi este recunoscător lui Dumnezeu pentru că l-a trimis să ajute la deblocarea stării interioare a mii de oameni. John Ramirez subliniază că rolul lui este de a le reaminti credincioșilor puterea care este în Iisus Hristos, pentru că nu este nici un motiv ca în ziua de azi creștinii să trăiască și să acționeze ca niște învinși.

Eliberare

“Veţi cunoaşte adevărul, iar adevărul vă va elibera”

– (Ioan 8:32)

Cuvântul lui Dumnezeu conține puterea care ajută la eliberarea celui asuprit, la ridicarea celui căzut și la transformarea completă a vieții celui care I se încredințează Lui.

“Domnul este Duhul, iar acolo unde este Duhul Domnului este libertate.”

– (2 Corinteni 3:17)

Unde locuiește Duhul lui Dumnezeu nu pot intra duhurile răului. De aceea, pentru creștin este foarte importantă căutarea constantă a Prezenței Divine și vigilența constantă împotriva atacurilor diavolului.

În fiecare vineri, la ora 09:00, 15:00 sau 19:30, Centrul de Ajutor face o lucrare intensă de eliberare adresată celor care sunt prizonierii forțelor rele.

Vino să participi și adu pe cineva care știi că este subjugat de rău!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *