A crede vs. a vedea

Noua naştere are o valoare inestimabilă. În această vizită pe care a făcut-o în Italia, episcopul Edir Macedo a vorbit despre importanţa de a te naşte din nou citând ca argument, pasajul biblic din Evanghelia după Ioan, capitolul 3. A explicat aşadar că dacă o persoană nu moare faţă de această lume, renunţând la dorinţele naturii ei pământeşti, nu va avea cum să primească miracolul mântuirii. Potrivit episcopului, – “nu totdeauna credinţei în Dumnezeu i se răspunde cu răspunsul la necesităţile fiinţei umane. Omul crede că Dumnezeu există, dar cu toate acestea, de multe ori există o importantă discrepanţă între a crede în Dumnezeu şi a vedea manifestarea Puterii Lui în viaţa persoanelor”.

Episcopul Macedo a chemat în faţa altarului persoanele care doreau o nouă naştere şi apoi a făcut o rugăciune special în favoarea lor. S-a rugat de asemenea pentru Italia şi a evidenţiat importanţa pe care o constituie faptul că atât de multe persoane au reuşit prin intermediul credinţei au obţinut o transformare a vieţii, o restaurare a familiei şi au fost scăpaţi de nenumărate tipuri de problem ce le aveau.

Mai apoi, episcopul Wagner, a precizat despre Focul Sfânt din Israel la Muntele Sinai şi a spus că aceasta este o oportunitate pentru toţi aceia care vor să vadă că imposibilul are loc în toate aspectele vieţii lor.

Cu această ocazie, a fost relatată şi mărturisirea lui Miriam: Într-un stadiu de disperare, nemaiavând nici o speranţă, ducând o viaţă fără gust şi nefericită a apelat la Dumnezeu şi a cucerit o viaţă fericită din belşug.

Această slujbă a fost extrem de specială. Pacea şi bucuria mântuirii erau foarte vizibile pe chipul celor ce se dăruiseră lui Dumnezeu din toată inima.

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *