A face ce trebuie făcut

Când ni se propune o provocare, primul pas al nostru, al fiinţei umane, regula generală pentru noi este aceea de a găsi scuze ca să nu o acceptăm…dar când scuzele se termină, întrebarea pe care ne-o punem este: „Ce ne facem acum?”

„Moise şi-a expus toată incapacitatea lui, dar, desigur că propiul diavol vorbea prin gura lui făcându-l să spună astfel de lucruri. „Moise, tu nu poţi; nu vei reuşi, este ceva mult prea greu pentru tine…” (îi sugera diavolul). Totuşi, în interiorul lui a avut loc o schimbare începând din momentul în care el a acceptat să facă un sacrificiu. S-a produs o eliberare internă în viaţa lui. Şi dacă ceva se schimbă înauntrul tău, înseamnă că în consecinţă, ţi se schimbă şi partea exterioară a vieţii” – a explicat părintele Carlos Champi, evidenţiând necesitatea ca toţi cei care participă la slujba de Cuceriri Financiare să îmbrăţişeze realitatea care le arată că ei trebuie să facă ceea ce trebuie făcut pentru ca în viaţa lor să poată avea loc o schimbare.

Să acţionăm bine determinaţi

Asemănarea dintre diferite mărturisiri care s-au înregistrat pe parcursul slujbei,este că protagoniştii şi-au arătat un anumit tip de forţă şi nivel de compromis extraordinare, iar restul persoanelor au fost sfătuite să aplice de asemenea aceste arme în viaţa lor, pentru ca mai apoi să vadă şi ele o transformare în ceea ce le priveşte.

Ca lucrurile să aibă efect, celor prezenţi li s-a sugerat să intre în Campania Focul sfânt care este una determinantă. În această campanie, mulţi oameni au reuşit să găsească răspunsul şi realizarea mult aşteptate, reuşind să îşi trezească credinţa şi să şi-o acţioneze la maxim.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *