A fi altoit în adevărata rădăcină

Rădăcina este organismul plantei ce se găseşte sub nivelul solului


Rădăcina are două funcţii esenţiale: cea de a fixa planta în sol şi cea de a sustrage apa şi sărurile minerale necesare. Imaginaţi-vă să fie altoită o plantă care are rădăcina bolnavă cu rădăcina cea bună! Rezultatul ar fi că frunzele celei dintâi ar fi umplute de viaţă.

Domnul Iisus ne-a dezvăluit un secret: Ne-a arătat că El este adevărata şi buna rădăcină. El este rădăcina mântuirii şi rădăcina realizării noastre. El garantează că ramurile vor avea pe ele roade bune. Cuvântul lui Dumnezeu spune următoarele: „Cine rămâne în Mine şi în cine rămân Eu aduce mult rod; căci despărţiţi de Mine nu puteţi face nimic.” (Ioan 15:5)

Ori faceţi pomul bun şi rodul lui bun, ori faceţi pomul rău şi rodul lui rău: căci pomul secunoaşte după rodul lui. – (Matei 12:33)

Rădăcina acestui arbore este Domnul Iisus.

Maria Magdalena, îndrăciţii şi Zacheu aveau mai multe rădăcini. De exemplu, Zacheu era urât de popor pentru că lua bir de la oameni şi potrivit Bibliei, el era un hoţ. Însă, când a decis să-L facă pe Iisus să fie rădăcinile lui, a fost totalmente transformat. Nu contează trecutul, contează prezentul. Fiinţa umană are puterea de a decide traiectoria vieţii dvs. – a relevat episcopul.

În horticultură există un proces numit altoire şi care reprezintă îmbinarea a două plante. În mod normal, planta mai slabă este altoită în planta mai zdravănă, în deosebi o plantă care are un mai bun sistem rădăcinos (pentru că rădăcina plantei mai bune va furniza alimentaţia pentru planta mai slabă şi astfel, ea va fi asimilată şi va deveni parte din planta cea puternică.) Şi Dumnezeu vrea să vă altoiască în Rădăcina cea Puternică (în Iisus Hristos.)

Când se aruncă rădăcinile rele din viaţa ta, trebuie să fi altoit în rădăcina puternică, ceea ce este un proces spiritual ce te va face să fi la fel de tare ca şi Iisus. Cel ce va primi altoirea, va face şi el lucrările pe care le-a făcut Iisus, ba încă, va face şi altele mai mari. Puterea lui Dumnezeu combinată cu puterea fiinţei umane, fac omul să fie independent…!

Dumnezeu i-a zis lui Moise: „Scoate-ţi încălţămintea din picioare”. Cu alte cuvinte: Aruncă rădăcinile rele pe care le porţi înauntrul tău pentru că Eu nu voi face asta în locul tău şi vei ajunge să mori în acest stadiu de umilinţă ce este strigător la cer. – a afirmat episcopul.

La fel şi Dumnezeu, vrea ca noi să aruncăm rădăcinile rele şi să nu ne mai uităm înapoi. Planta altoită nu îşi mai are vechea rădăcină şi nu mai păstrează nimic din vechea ei viaţă. Aşa şi fiinţa umană poate fi eliberată de tot ceea ce îi înfrânează succesul…de manii, de obiceiuri, de felul de gândire negativă şi de orice ait lucru dăunător pentr că orice lucru este pasibil de schimbare.

Omul poate să aibă un interior transformat fiind scăpat de ranchiuni, de îndoieli, de anxietăţi şi de asemenea de un trecut haotic!

Este fundamental pentru asta să existe o nouă naştere.

Cel ce este altoit în rădăcina cea bună, învinge lumea; învinge ispitele, necazurile, deşertul, intemperiile şi taifunurile care încearcă să îl tragă înapoi! Învinge lumea! Învinge mizeria, bolile, blestemele, problemele ereditare, gândurile negative şi iluziile, fiindcă, fiind altoit în Rădăcina Puternică şi Sublimă care este Domnul Iisus nu poate fi învins de nimic.

Cuplul Marcos şi Sonia a obţinut o transformare totală în viaţa lor participând cu regularitate la campaniile de credinţă FocuL Sfânt, realizate la CdAS.

Marcos era o persoană goală pe dinauntru, era dezechilibrat şi nu reuşea niciodată în nimic. Ramura cea mai afectată a vieţii lui era cea psihologică. Suferea cu un puternic stadiu de dezechilibru emoţional. Nu avea succes în viaţa sentimentală şi trecea prin grave probleme de sănătate.

A participat la campanii succesive de Focul Sfânt pentru că dorea să obţină de fiecare dată mai multe şi mai multe realizări ale viselor lui. A cunoscut-o mai apoi pe cea ce avea să devină femeia vieţii lui şi a reuşit să obţină o viaţă conjugală fericită. A fost vindecat de spondiloză (boala ce aproape îl paralizase)

Astăzi are echilibru emoţional, fericire în căsnicie şi este complet vindecat. La ultimul Foc Sfânt, a cucerit o mare cucerire şi în sensul profesional: – a reuşit să mai deschidă încă o filială a afacerii lui.

Soţia lui, Sonia recunoaşte că totul se datorează implicării lor în toate campaniile de credinţă Focul Sfânt.

Dintr-un om frustat, a ajuns un om realizat…!

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *