Adevărul

Adevărul nu este întodeauna un lucru plăcut la expunere, însă este o necesitate pe care fiecare individ trebuie s-o împlinească şi nu pentru că îi este impus ci pentru că aşa se cuvine

De ce putem să fim liberi numai şi numai prin adevăr?

Totuşi adevărul este un lucru dur şi nemilos.

Nu este văzut întotdeauna ca un prieten al celui ce îl aude.

Oamenii vor să fie plăcuţi, să aibă relaţii armonioase cu ceilalţi; nu vor să se autoprejudice şi toate astea pentru că se uită doar la binele lor. Sunt egocentrici. Vor doar să-şi salveze propia piele namaicontând dacă ceilalţi merg direct în iad. Asta fac persoanele atunci când ascund adevărul.

Adevărul este ceea ce este. Cei ce se sprijină pe minciună, ne oferă o senzaţie iluzorie  de supunere, respect şi smerenie, când defapt în interiorul lor zace un adevărat lup.

Cine rămâne în minciună, rămâne în întuneric şi tatăl lui este diavolul. Atitudinile acestuia sunt la fel ca cele ale diavolului şi anume, înşelătoare.

Cine crede că trebuie să spună adevărul doar în faţa lui Dumnezeu se înşeală amarnic pentru că nu se poate să fi fidel faţă de cine nu vezi şi totuşi să nu poţi spune adevărul celui pe care îl vezi.

Poate părea incredibil dar din cauza asta duc zile rele. Persoanele s-au bazat prea mult pe iluzie şi şi-au cauzat propia distrugere. Ele însăşi aleg să fie nişte înşelătoare.

Mincinosului şi înşelătorului le place să practice minciuna şi iluzia, dar nu suportă să fie trădaţi…să fie trataţi la rândul lor cu minciuni şi iluzii. Clar că ei spun că iubesc adevărul şi că asta fac ei, dar adevărul este că atunci când nu spun totul pe faţă nu îşi asumă realitatea a ceea ce sunt şi nici a ceea ce cred (convingerile lor).

Vedeţi cum stau lucrurile? Le place să facă ceea ce este rău dar nu le place să fie trataţi cu rău!

Trebuie să alegi pe cine vei urma, nu ai cum să urmezi două căi deodată.

Iisus a spus că El este Lumina, atunci, de ce vrei să te sprijini pe întuneric spunând în acelaşi timp că-L vrei pe Iisus? Cine Îl vrea pe Iisus trebuie să fie conştient că va fi expus adevărului şi va plăti preţul adevărului.

Nu Iisus a fost Cel care a murit cu braţele deschise pentru a ne spăla păcatele? Nu e oare adevărat că a făcut toate astea fără a avea nici măcar un păcat? Şi tu, vrei să ţi-L asumi pe Iisus scăpând de orgoliu şi ieşind din ascunzătoare???

Cine vrea să-L accepte pe Iisus, trebuie să accepte cuvintele Sale şi să asculte de ele.

„dar de oricine se va lepăda de Mine înaintea oamenilor, Mă voi lepăda şi Eu înaintea Tatălui Meu care este în ceruri.” (Matei 10:33)

Atunci să nu vi să spui că ţi-L asumi pe Iisus şi credinţa în El doar prin cuvinte (care defapt sunt goale). Trebuie să existe o atitudine, durere şi renunţare

De ce doare?

Pentru că asta va fi contra sentimentelor tale. Credinţa ta strigă după dreptate.

Viviane Freitas
Viviane Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *