Aglomeraţie în Sines

Duminica trecută la ora 16:00 la CdAS-ul din Sinas, slujba a fost realizată de către episcopul regional din Setubal, Robson Gomez. Acesta a făcut o slujbă de credinţă, iar spaţiul din biserică a fost mic pentru enrgia cea mult de la Dumnezeu ce a putut fi simţită.

După manifestarea credinţei, multe persoane au fost vindecate, eliberate de duhurile rele şi cu toţii au mărturisit puterea lui Dumnezeu.

La sfârşitul slujbei, mulţi şi-au oferit viaţa Domnului Iisus şi şi-au propus să-şi concretizeze această decizie prin intermediul unui botez pe care l-au făcut la Cuvântul lui Iisus care spune:

„Duceţi-vă în toată lumea şi propovăduiţi Evanghelia la orice făptură. Cine va crede şi se va boteza va fi mântuit; dar cine nu va crede va fi osândit. Iată semnele care vor însoţi pe cei ce vor crede: în Numele Meu vor scoate draci; vor vorbi în limbi noi; vor lua în mână şerpi; dacă vor bea ceva de moarte, nu-i va vătăma; îşi vor pune mâinile peste bolnavi, şi bolnavii se vor însănătoşi.” (Marcu 16:15-18)

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *