Alergând după un vis

ÎN SLUJBA DIN RIO DE JANEIRO, EPISCOPUL EDIR MACEDO, EXPLICĂ CUM SE POT ATINGE ŢELURILE PRIN FOLOSIREA CREDINŢEI

Un nou an se apropie şi este ceva comun ca oamenii să facă o retrospectivă asupra lucrurilor pe care şi le-au dorit şi asupra celor pe care au reuşit să le obţină. Milioane de persoane nu duc lipsă de vise pe care şi le formează în anumite etape ale vieţii . Ei au vise cu privire la viaţa profesională, sentimentală, familială, ş.a.m.d. însă nu toţi reuşesc să le concretizeze.

PÂNĂ LA URMĂ, DE CE DEPINDE SUCCESUL ŞI EŞECUL NOSTRU?

În prima duminică a lunii decembrie, episcopul a oficiat Concentrarea de Credinţă şi Minuni ce a avut loc în Rio de Janeiro vorbind către mai mult de 12000 de persoane despre necesitatea pe care fiinţa umană o are de a crede în ea însăşi, pentru ca astfel, în parteneriat cu Dumnezeu, să cucerească lucrul după care tânjeşte şi să-şi împlinească visele.

Episcopul i-a pus pe mulţi pe gânduri trezindu-i pe toţi la realitatea vieţii pe care o trăiesc. „Dacă noi nu credem în noi, atunci cine va crede? Totul este cu putinţă pentru dvs. pentru că Dumnezeul în care credem este Dumnezeul Imposibilului. Nu este deajuns să crezi în El dacă tu nu crezi în tine însuţi” – a accentuat dânsul.

Le-a evidenţiat deasemenea celor prezenţi că în aceast parteneriat (alianţă) trebuie să lăsăm deoparte gândurile emotive şi să luăm atitudini folosind credinţa inteligentă, raţională. „Privitor la credinţă lucrurile stau astfel: Cine crede, merge înainte – Cine nu crede rămâne în urmă. Şi nu trebuie să vorbim mult ca să fim auziţi de Dumnezeu căci prin credinţă  ne facem auziţi.”

Deasemenea, a subliniat că multe persoane sunt păcălite de diavol şi nu conştientizează ce forţă deţin. „Diavolul cunoaşte forţa fiinţei umane şi de aceea vrea să ne distragă atenţia cu emoţii şi gânduri emotive:
„Asta este crucea mea”,  „Aşa mi-a fost scris”, „Ăsta îmi e destinul”, „Eu nu pot” şi multe alte cuvinte asemănătoare sunt puse în mintea fiinţei umane de către cel rău care intenţionează să ne facă să ne conformăm cu viaţa de învinşi pe care o trăim. Sunt persoane, care întotdeauna au o scuză care să justifice viaţa infernală pe care o duc. Dumnezeu nu v-a chemat pentru ca viaţa dvs. să continuie astfel ci vrea ca dvs. să intraţi în posesia a ceea ce El a creeat, a ceea ce este al Lui. Totul este al Lui – a menţionat episcopul.
Şi a continuat aşa: „Lucrurile pe care vi le doriţi nu vor cădea din cer ca pe tavă, în mâinile dvs. doar din cauză că dvs. vă rugaţi, postiţi, veniţi la biserică sau din cauză că sunteţi o persoană bună. Dumneavoastră trebuie să folosiţi credinţa inteligentă; credinţa de sacrificiu.”
REVENIRE

Aşa a reuşit cuplul Celso Henrique şi Nelly Marques (foto stânga) care au ajuns faliţi la Biserica Universală, să aibă o revenire şi să schimbe cursul vieţii lor. „Când am ajuns la această biserică, nu credeam că vom reuşi să ieşim din acea situaţie dificilă avînd o datorie de 3.000.000 de Reali şi pe deasupra mari probleme în familie. Dar după ce L-am cunoscut pe Iisus şi am înţeles că prin credinţa inteligentă, totul este realizabil…am făcut un sacrificiu la Campania Focul Sfânt din Israel, am perseverat şi astfel, treptat minunea a început să se întâmple.
Niciodată nu am renunţat să participăm la această campanie de credinţă, iar binecuvântările nu se mai opresc şi asta în toate sensurile: financiar, familial, sentimental etc. – a declarat Nelly
Cuplul acesta care avea o relaţie plină de turbulenţe, certuri şi neînţelegeri, astăzi au viaţa conjugală restaurată. Fiul lor care era un viciat, astăzi este un om muncitor, ba chiar îi ajută şi pe ceilalţi care sunt căzuţi în patima viciilor aşa cum era şi el mai înainte. „Avem şase firme, şapte maşini şi vânzare cu duiumul. – a spus Celso care deasemenea este propietarul unei mari firme de lucrări în marmură.

FAMILIILE CAUTĂ RĂSPUNSUL DIVIN

Este un lucru obişnuit deja ca în slujbele de Concentrare de Credinţă şi Minuni, cei prezenţi să ceară minuni pentru familiile lor ori pentru un membru anume din familie.
Idna Carla de  Azevedo, în vârstă de 25 de ani care lucrează în turism încă de la primul ei job, este participantă a slujbelor de la Biserica Universală. De ea a îngrijit de la început o doamnă de la grupul de copii ce se susţine la unul din templele bisericii noastre.  Fiind unica fiică în familie, se roagă în continuu până astăzi pentru părinţii ei „Părinţii mei nu sunt încă convertiţi dar reuşesc să vadă Gloria Lui Dumnezeu în viaţa mea. În fiecare duminică vin la biserică şi folosesc credinţa inteligentă. Am reuşit să ocup un post excelent iar părinţii mei au primit şi ei binecuvântări. Dar ştiu că ar fi posibile mult mai multe binecuvântări dacă ei ar avea aceiaşi credinţă ca şi mine. Tatăl meu a avut cancer de glandă parotidă ( cea mai mare dintre cele trei  glande umane salivare şi care este situată între mandibulă şi procesul stiloid al osului temporal.) Prin credinţa mea, a fost vindecat. Mama mea a avut şi ea cancer mamar, şi tot prin credinţa mea a fost vindecată. Deasemenea, părinţii mei au reuşit să cumpere un apartament nou şi asta după 32 de ani de căsnicie. Îi mulţumesc Lui Dumnezeu că pot să văd rezultatele credinţei mele şi al rugăciunilor pe care le fac.” – a declarat Idna

RUGĂCIUNEA SOŢIEI

Soţul şi fiul lui Elizete Azevedo da Silva în vârstă de 54 de ani au fost deasemenea schimbaţi ca răspuns al rugăciunilor şi al manifestării credinţei.  „Soţul meu m-a adus prima dată la biserică însă el astăzi s-a depărtat. Dar cred că el îşi va restaura cât de curând relaţia sa cu Dumnezeu şi de aceea îmi pun credinţa în aplicare” – a concluzionat ea.

Elizete care participă în fiecare duminică la Concentrarea de Credinţă şi Minuni, a fost prezentă şi ea la slujba făcută de Episcopul Edir Macedo în Rio de Janeiro. „În această dimineaţă am fost reînoită şi cred cu toată siguranţa că în scurt timp familia mea va veni alături de mine să participe la această slujbă.” – a declarat Elizete.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *