Am găsit incredibilul

Am fost botezată cu Duhul Sfânt şi am găsit înauntrul meu, putere!!!

Nu puteri magice! Nu puteri prin care să-mi fie suficient să mă am pe mine. Această putere era una de schimbare şi de transformare din ceea ce este normal, în ceea ce este supranatural. Am ieşit din starea mea de timiditate şi am devenit cutezătoare. Din frustrată, am devenit realizată.

Cine a făcut asta?

Dumnezeu. El, în totalitate.

Prin însăşi natura mea, nu aş fi putut fi niciodată o persoană liberă. Niciodată nu mi s-ar fi revoluţionat viaţa astfel. A fost aşa o schimbare cu mine, încât nici nu ştiu să explic cum a fost. Mi-era mai teamă de Dumnezeu decât înainte şi începusem să fiu mai sensibilă la Vocea lui Dumnezeu.

Viaţa mea nu a mai fost deloc monotonă ci a început să se reînoiască cu fiecare zi. Nimic nu mă obosea. Cel mai mult îmi plăcea să stau în biserică, să vorbesc cu enoriaşii, să scot demonii din viaţa lor…etc. Cel mai surprinzător lucru însă transformarea mea dintr.o fată fără direcţie şi fără experienţă de viaţă, într-o fată extrovertită care are direcţie în ceea ce face.

Sfaturile care ieşeau din gura mea, nu erau cuvintele mele ci ale lui Dumnezeu, care vorbea prin mine cu oamenii. Chiar şi eu rămâneam surprinsă că am lucruri de împărtăşit cu oamenii chiar dacă eu însămi, nici nu am trecut prin ele.

Nu mai eram pierdută ca mai înainte. Acum exista o dependenţă de Hristos prin intermediul dezvoltării şi menţinerii mântuirii mele. Citeam Biblia şi părea că acele cuvinte ieşeau de pe hârtie. Atât de tari erau cele scrise în Sfintele Scripturi pentru mine.

Aveam o direcţie şi o lumină cum n-am mai văzut niciodată. Eram din ce în ce mai interesată să citesc Biblia, să mă rog, să ofer…etc.

Acea singurătate de care aveam parte înainte, nu mai exista acum. Aveam un Companier ce mă umplea atât de mult încât eram sigură, chiar şi în lucrurile cele mai dificile de rezolvat, eram sigură.

Eu depindeam de Cel Mai Bun Prieten al meu. Îi vorbeam şi îmi vorbea.

Acest combustibil mi-a dat puterea să trec prin multe încercări şi ispite, fără a fi răpusă.

Viviane Freitas
Viviane Freitas

 

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *