Care este intenţia ta?

Mulţi au trăit într-o adevărată înşelătorie

Asta nu pentru că vor să fugă de realitate ci pentru că le place să trăiască o viaţă greşită.

Sunt în biserică, ba chiar, unii au şi o poziţie…însă ceea ce contează este că fac parte din biserică. Nu din cauza titlului pe care îl posedă ci din cauza „beneficiului” pe care îl au în urma frecventării bisericii.

Ei şi-au manifestat credinţa, au obţinut rezultate şi au primit semne, însă şi-au conservat ceea ce doreau cu adevărat. Ei sunt încă încântaţi de lucrurile din lume. Vor să deţină cât mai mult – mai mulţi bani, mai multă faimă, mai multă înşelătorie – astfel produc de fiecare dată mai multă aparenţă şi se bucură de ceea ce le râvneşte inima.

Dar, aceste persoane care sunt camuflate, vor ieşi într-o zi din ascunzătoarea lor. Ei întâmpină dificultăţi în a-I sluji lui Dumnezeu. Le este foarte incomod să sacrifice. Este o greutate pentru ei să se schimbe. Tot cea ce este excelent este „oribil” de obţinut pentru el sau pentru ea.

Eu însumi am avut „prietene” şi „prieteni” care au fost în această lucrare, dar nu au rămas pentru că nu aveau intenţii sincere. Făceau tot ceea ce li se cerea, însă doar pentru un timp…înauntrul lor nu acceptau să se corecteze şi  nici nu s-au bucurat de lucrurile excelente.

„…Adevărat, adevărat vă spun că Mă căutaţi nu pentru că aţi văzut semne, ci pentru că aţi mâncat din pâinile acelea şi v-aţi săturat.” (Ioan 6:26)

Şi tu, ce intenţie ai în biserică?

Întreabă-te pe tine însuţi pentru că mulţi din cei care au ieşit, ca să nu spunem, toţi, spuneau că vor să-L slujească pe Dumnezeu, când defapt nu au acceptat niciodată corectarea şi nici lucrurile excelente.

Înauntrul lor murmurau şi se întrebau: „Pentru ce?”

Viviane Freitas
Viviane Freitas

 

 

 

 

 

 


Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *