CdAS inaugurează un nou templu

De aproape 34 de ani, Centrul de Ajutor Spiritual, îşi face simţită prezenţa în întreaga lume, astăzi fiind prezent în peste 180 de ţări şi propovăduind Cuvântul lui Dumnezeu celor suferinzi.

În Japonia, CdAS, a prestat un important serviciu de asistenţă spirituală ce nu se extinde doar în comunitatea braziliană a Japoniei ci şi în rândul japonezilor şi a altor persoane de diverse naţionalităţi.

De curând, o nouă biserică a CdAS, a fost inaugurată în Fuji, provincia regiunii Shizuoka. Locuitorii zonei ce înainte erau nevoiţi să călătorească ore întregi până la Iwata sau până la Hamamatsu pentru a participa la slujbe, acum au propria biserică în oraş.

Slujba de inaugurare a fost realizată de către părintele Valdir Souza, responsabilul lucrării evanghelice din ţară. Dânsul a vorbit despre importanţa întoarcerii noastre, a fiinţei umane, la Dumnezeu. „Multe persoane vorbesc de problemele lor cu alţii, care, oricât de mult şi-ar dori, nu-i poate ajuta. Când cineva are nevoie de ajutor, cea mai bună metodă de a ajunge la el este să vorbească cu Dumnezeu. Şi nu există un loc mai potrivit pentru a face acest lucru decât biserica căci, prin credinţă se poate cuceri: libertate, vindecare şi schimbare de viaţă” – a explicat părintele.

Pe lângă orientare, părintele a făcut o rugăciune pentru toţi aceia care doreau să primească o minune de la Dumnezeu şi a încheiat slujba cu sfinţirea templului înaintea lui Dumnezeu şi a binecuvântat viaţa tuturor celor prezenţi.

Centrul de Ajutor Spiritual a ajuns în Japonia în 1995, şi chiar având dificultăţi pricinuite de limba foarte dificil de învăţat şi de legislaţia guvernamentală, s-a stabilit în regiunea niponă şi a cucerit treaptă cu treaptă inimile populaţiei. CdAS are aproape 20 de temple în Japonia având sediul în Hamamatsu, biserică ce are o capacitate de 250 de persoane aşezate.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *