CdAS Mem-Martins, Portugalia

Cel mai recent CdAS a fost inaugurat în Portugalia, zona Mem-Martins, sâmbătă 1 octombrie la ora 16:00

La slujbă au fost prezente mai multe persoane ce au intrat pentru prima dată într-o Biserică Universală, dar şi oameni veniţi din mai multe zone de prin împrejurul oraşului. Cu totul…mai bine de 100 de persoane au participat la inaugurare.

Slujba de inaugurare a fost realizată de către părintele Carlos Champi, responsabilul de lucrarea evanghelică din Lisabona, cu ajutorul părintelui Marcos Boeno, responsabilul de zona Merces. Au fost realizate diverse rugăciuni puternice în favoarea celor prezenţi, iar părintele Champi a scos în evidenţă importanţa ca persoana să descopere rădăcina problemei sale, pentru ca mai apoi să o poată elimina.

După aceea, a fost realizată o rugăciune pentru toţi cei care doreau să combată rădăcina problemelor lor şi să îşi ofere vieţile lui Dumnezeu care este Unicul care le poate transforma afrontul în cinste.

Părintele Carlos Champi a încheiat slujba, sfinţind noul CdAS şi binecuvântând-ul pe părintele Roberto Azevedo, responsabilul de noua biserică ce s-a deschis. A fost o zi specială şi cu toţii au plecat de la această inaugurare cu forţă şi cu siguranţa victoriei lor.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

Sem comentários

ioana Răspunde 7 octombrie 2011 la 10:05

veronica bolnava; ioan operat ieri; laura; simona; cristina; ana maria; ionut; ioana; maxi; andrei; ioan-adrian; pentru sanatate.

multumesc