CdAS Moldova

Pe 18 decembrie, a avut loc prima concentarare de credinţă a Centrului de Ajutor Spiritual din Moldova unde au participat 140 de persoane. Dumnezeu Şi-a arătat puterea în mod grandios prin intermediul semnelor şi minunilor extraordinare.

Părintele s-a rugat cu credinţă şi, la puţin timp după punerea mâinilor peste toate persoanele şi determinarea înfăptuirii minunilor, mulţi oameni au putut simţii pe pielea lor, atingerea mâinii Lui Dumnezeu.

O femeie numită Anastasia care suferea de 34 de ani cu o problemă gravă de coloană şi care nu se putea îndoi de loc de la bazin în sus, a fost vindecată pe loc reuşind să se mişte aşa cum nu o mai făcuse de 34 de ani. O altă femeie, suferindă de coloană, mergea în cadru de 1 an de zile, dar după rugăciune a fost vindecată şi toţi au putut-o vedea alergând prin biserică.

Dumnezeu Şi-a arătat puterea la această slujbă şi toţi au plecat radiând de bucuria şi de pacea pe care le-au găsit aici prin intermediul trezirii credinţei în Domnul Nostru Iisus Hristos.

Acum, avem în Moldova, trei slujbe pe săptămână:
Luni la ora 18:00; Miercuri la 18:00 şi Sâmbătă la 10:00
Adresa noastră este: Chişinău, strada Tighina, nr. 47, la Ofiţerii House
Telefon: +373069009549 (pentru cine sună din afara Moldovei) şi 069009549 pentru cine sună din Moldova

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

Sem comentários

petru Răspunde 11 ianuarie 2011 la 23:48

va saut si asi dori sa vorbesc cu cineva din dv. va multumesc