Ce a fost vorbit la slujbele ținute de episcopul Macedo la Templul lui Solomon

După câteva luni petrecute într-o călătorie misionară în Portugalia, episcopul Edir Macedo s-a întors în Brazilia și, în această duminică (15.11.), a ținut cele trei slujbe la Templul lui Solomon. Tema principală a fost botezul cu Duhul Sfânt.

La slujba de la ora 7 dimineața, cea a Primelor Roade ale lui Dumnezeu, el a explicat că, așa cum este o adevărată onoare să primești Duhul Celui Preaînalt, o persoană trebuie să fie dispusă să-L cinstească.

„Nu fi pur și simplu un om bisericesc, care dă zeciuială și ofrande. Oricine poate face asta. Dumnezeu vrea tot ceea ce ești, pretinzi să faci și ai, că viața ta să fie în mâinile Lui, trăind în dependența Lui. Dacă Îl onorezi cu asta, El te va onora cu plinătatea Duhului Sfânt ”, a spus el.

Viață binecuvântată și deplină

În cadrul slujbei de la ora 9:30, Episcopul a adăugat că, după ce a primit Duhul Sfânt, o persoană nu mai este obligată să trăiască din favoare sau să implore binecuvântări. Prezența Celui Preaînalt face ca o persoană să devină propria binecuvântare.

„Doar tu îți poți decide viitorul și, pentru asta, trebuie să faci alegerea corectă. Când gândești ca Dumnezeu, Duhul Său vine asupra ta și te face o persoană liberă ”, a spus el.

Alegeri bune și succes

De ce atât de mulți oameni îl caută pe Dumnezeu pentru a rezolva problemele, dar totuși eșuează? În timpul slujbei de la ora 18, episcopul Macedo a învățat că a fi într-o biserică nu este suficient pentru a avea succes. Alegerile trebuie făcute conform Cuvântului Celui Preaînalt.

„Viața ta depinde de atitudinile tale, pentru că El ne-a dat oportunitatea să alegem, să binecuvântăm sau să blestemăm. Dar, din păcate, avem tendința de a face alegeri proaste. Cuvântul lui Dumnezeu este rețeta unei vieți binecuvântate, diferențiate ”, a spus el.

Slujbele de duminică au loc săptămânal la ora 8:00, 10:00 și 15:00, la Locașul Duhului Sfânt din București pe Șos. Fundeni nr. 11, sector 2 și la celelalte Locașe din țară.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *