Chinezii sunt arestați din cauza comercializării de Biblii

Potrivit informațiilor publicate de Bitter Winter, o revistă care luptă pentru libertatea religioasă și drepturile omului, patru creștini chinezi au fost arestați pentru vânzarea de Biblii audio în China.

Fu Xuanjuan, Deng Tianyong, Han Li și Feng Qunhao sunt cei patru bărbați arestați pe 2 iulie în acestui an, care acum se confruntă cu sentințe dure de închisoare.

Cei patru au lucrat pentru compania Life Tree Culture Communication și au vândut unități electronice de Biblii preîncărcate în mijlocul unei campanii de stat pentru eradicarea pornografiei și a publicațiilor ilegale.

Autoritățile locale solicită acum pedepse severe de la cei patru bărbați. Acestea variază de la amenzi până la 5 ani de închisoare pentru vânzarea Cărții Sfinte.

Conform International Christian Concern, o organizație americană, creștină și nonguvernamentală, sentințele dure sunt folosite pentru a provoca teamă altor creștini de pe site, astfel încât să nu vândă și Biblii.

Persecuţia

Din păcate, acest tip de eveniment nu este neobișnuit în toată țara. Dimpotrivă, în mod constant, astfel de știri sunt diseminate acolo unde oamenii sunt persecutați, pur și simplu pentru că sunt creștini.

Aceste atitudini indică, din nou, sfârșitul timpurilor, unde creștinii vor fi persecutați pentru că mărturisesc credința în Domnul Iisus.

”Și veți fi urâți de toți din cauza numelui meu, dar cel ce îndură până la sfârșit, acela va fi salvat.” Matei 10:22

În Biblia Fidelă cu comentarii, pentru a sărbători cea de-a 40-a aniversare a Locașul Duhului sfânt, Episcopul Edir Macedo subliniază că „am văzut masacrul multor creștini din diferite țări din întreaga lume datorită credinței lor” și că acest lucru se datorează faptului că „trăim în ultimele zile” .

Potrivit episcopului, este de așteptat ca această persecuție să crească și mai mult. „Tendința este ca presiunea iadului să crească și mai mult împotriva copiilor lui Dumnezeu. Totuși, oricine își păstrează credința până la capăt va fi răsplătit cu viața veșnică ”, a adăugat Episcopul.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *