Conferinţă în Londra

A menţine aprinsă lumina interioară a fiecărei femei: Aceasta a fost tema întrunirii

Iluminată. Aşa poate fi denumnită „Conferinţa femeilor” ce a fost realizată de curând în locaşul Duhului Sfânt din Londra, la care au participast în jur de 1400 de persoane ce erau nerăbdătoare să înveţe mai mult despre cum pot fi nişte femei virtuoase înaintea oamenilor şi a lui Dumnezeu.

Extrem de bine îmbrăcate, cu haine în culori vii şi cu bijuterii strălucitoare, femei de toate vârstele, au fost extrem de atente la cele spuse în predică de către Jennifer Mensah, Nanda Bezerra şi altele.

Joanne, în vârstă de 18 ani spune că era convinsă că această întrunire avea să îi aducă ceva pozitiv în viaţă. „Am aşteptat acest moment cu multă nerăbdare. Uitându-mă la decor, la tot cea ce mă înconjoară, pot spune că sunt înaintea la ceva mare ce are să se întâmple. Sunt convinsă că voi învăţa multe de la această conferinţă”

Jennifer Mensah a început slujba instigându-le pe participante să caute înauntrul lor, calităţile ce stau acolo acoperite. „Dacă vrei să fi o altfel de femeie, nu poţi fi ca cea de lângă tine. Multe dintre noi trecem prin crize de identitate, dar cred că imperfecţiunile noastre sunt tocmai urmele de perfecţiune ce urmează să fie descoperite” – a orientat dânsa.

După aceea, scriitoarea Nanda Bezerra a adăugat că este nevoie să ne lepădăm de lucrurile trecutului şi să trăim într-o viaţă nouă. „Noi nu ne putem teme să ne înfruntăm trecutul. Multe femei văd asta ca pe ceva ce trebuie uitat şi ascuns, dar când îl aduci la lumină şi îl expui, el încetează să te mai bântuie. Devi liberă” – a spus scriitoare, care imediat după aceea şi-a dat autografe pe copiile cărţi sale: „Cele 40 de secrete pe care orice fată singură ar trebui să le ştie”

Cristiane Cardoso, autoarea cărţii „Femeia V”, de asemenea şi-a făcut simţit prezenţa la acest eveniment, însă în mod virtual, lăsând pentru toate un mesaj pe skype despre virtuţiile feminine.

Totul s-a încheiat cu un mesaj final transmis de către moderatoarele evenimentului, publicului, subliniind importanţa de a menţine continuu aprinsă, lumina interioară. „Când avem lumină înauntrul nostru, suntem persoane cu adevărat „colorate”. Astfel fiind, trebuie să ne aprindem culorile interne pentru ca bucuria şi bunătatea noastră să fie observate în exterior” – a încheiat Nanda Bezerra.


Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *