Consacrarea preoţilor

Centrul de Ajutor Spiritual a realizat o lucrare foarte specială în Italia, ţară ce a fost putere mondială în antichitate, o ţară bogată în istorie şi cultură şi asta în afară de faimoasa ei artă culinară ce influenţează o lume întreagă.

În fiecare zi, persoane necăjite şi nevoiaşe primesc ajutorul în cele 6 centre şi 5 nuclee de rugăciuni pe care le avem în ţară. De asemenea, CdAS Italia oferă sprijin şi prin intermediul programului zilnic pe care îl are la TV.

Miercuri (25.05), poporul italian a primit vizita episcopului Julio Freitas care este responsabilul lucrării evanghelice pe Europa. Prezenţa lui a fost primită cu bucurie la sediul bisericii din Roma.

Episcopul a explicat că este foarte important să depindem de Dumnezeu şi a citat apoi din biblie despre Iosif. De fiecare dată când încercăm să ne rezolvăm problemele în felul nostru, ne afundăm şi mai mult, dificultăţile se măresc…dar când ne punem în mîinile lui Dumnezeu, totul devine simplu şi se rezolvă.

După mai multe rugăciuni făcute pentru cei prezenţi, episcopul i-a sfinţit pe preotul Alexandre Oliveira şi pe preotul Pedro Pinto alături de soţiile lor. După ce au fost analizate şi evaluate, caracterele, căsnicia, istoricul lor în biserică şi lucrarea făcută de respectivii preoţi şi soţiile lor, aceştia au primit o consacrare ce este menită să aprobe chemarea lor la această mare lucrare. Ei au primit şi mai multă ungere pentru ai putea ajuta şi mai mult de acum încolo pe cei care suferă.

Toţi enoriaşii au întins mâinile şi s-au rugat pentru preoţi şi pentru soţiile lor, cerându-i lui Dumnezeu, forţă şi dispoziţie. Acest lucru a făcut din acel moment, unul şi mai deosebit.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

Nicolae Gaita Răspunde 28 mai 2011 la 23:46

Buna … Eu sunt din Argentina si sunt lucratori in Biserica Universala din Pompeya … Dumnezeu sa va binecuvanteze pe voi toti …. Eu sper ca sa ma pot uni cu voi acolo in Romania in tara mea natala , in lupta contra infiernului .. Dumnezeu sa va dea multa forta Domnule Episcop Julio … Deus abencoe vc en nome do Senhor Jesus .