Credinţa care salvează

Episcopul Macedo spune că această siguranţă stabileşte o legătură între om şi Dumnezeu

A avea o căsnicie bine structurată, o viaţă economică prosperă, succes profesional, sănătate…sunt principalele dorinţe ale fiinţei umane. Totuşi, ceea ce mulţi nu ştiu este că această viaţă este la dispoziţia tuturor şi pentru a intra în posesia ei, trebuie doar să se apeleze la o unealtă foarte simplă, eficace şi uşor de folosit: credinţa.

Potrivit episcopului Macedo, binecuvântarea după care râvneşte atât de mult fiinţa umană depinde numai de credinţa pe care aceasta o acţionează. „Dumnezeu lasă ca binecuvântările sale să fie puse la dispoziţie tuturor în unanimitate şi în schimbul acestora cere de la noi să credem, ceea ce este diferit de a avea un sentiment. Credinţa este siguranţă, iar când persoana este îmbuibată în această convingere, intri în posesia lucrurilor pe care le doreşti” – a afirmat dânsul la emisiunea de luni de pe IURD TV.

Din punctul episcopului de vedere, credinţa este unicul canal de legătură între noi şi Dumnezeu. „Această siguranţă pe care El o cere, nu este doar pentru ca noi să putem cuceri binecuvântările Lui, dar şi pentru a face ca cea mai mare promisiune a Sa să se împlinească în viaţa noastră şi anume: MÂNTUIREA. Asta pentru că, da, să zicem că astăzi, tu vei fi vindecat, dar într-o zi tot vei muri. Ceea ce este mai de preţ este binecuvântarea care ţine pentru întotdeauna” – a spus dânsul

Citind pasajul biblic cuprins între versetele 23 şi 28 ale capitolului 13 din Evanghelia după Luca, episcopul a explicat despre importanţa apelării la credinţă atunci când se vrea cucerirea salvării pentru eternitate a sufletului nostru. „Aceste persoane care au ajuns după ce porţile au fost închise, sunt cele ce au folosit credinţa doar pentru a fi binecuvântate şi nu au folosit-o pentru mântuire.

Credinţa este o bucăţică din Dumnezeu ce a fost pusă înauntrul nostru. Ce ai făcut tu cu această bucăţică divină? Te-ai întrebat vreodată?

A mai adăugat: „Datorită faptului că nu sunt prost, eu lupt, perseverez şi mă nevoiesc să intru pe uşa cea strâmtă. Este mai dificil…mai ales că asta cere sacrificii zilnice, dar asta lasă să existe întotdeauna o punte de legătură între mine şi Dumnezeu. Astfel eu pot comunica cu El.”

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *