Cum să te descurci cu problemele și să le depășești

Depășirea problemelor este o provocare pentru fiecare ființă umană. Vinerea trecută, episcopul Renato Cardoso, într-o slujbă la Templul lui Solomon, a clarificat că în fața lor, persoana are încredere în Dumnezeu sau acționează cu mâinile proprii.

„Încrederea în Cuvânt necesită să nu fi atent la ceea ce se întâmplă acum, [adică], la ceea ce simți, auzi sau vezi. Pentru a avea încredere în Cuvânt este nevoie să crezi în invizibil … ”, a spus episcopul Renato.

Pentru aceasta, el sfătuiește ca ființa umană să aibă o credință stabilă, o credință încrezătoare. „Știi ce trebuie să faci atunci când ești fără dispoziție; când totul merge rău și când primești vești rele? Trebuie să îți aduci aminte Cuvântul! ”, A învățat episcopul.

De asemenea, el sfătuiește că, atunci când se confruntă cu o situație dificilă, ființa umană să se roage și să ceară ajutor de la Cel Preaînalt.

„Nu ceda înaintea problemelor, veștilor rele. Când lucrurile încep să se aprindă în jurul tău, trebuie să te protejezi împotriva focului. Dacă nu poți stinge focul, cel puțin, ai grijă să nu te arzi ”, a reiterat el.

Relația cu Dumnezeu

Dacă dorești să ai această relație cu Dumnezeu pentru a ști cum să faci față problemelor, participa la o slujba la Locașul Duhului Sfânt cel mai apropiat de tine. Zilnic, episcopii, slujitorii și lucrătorii sunt dedicați să ajute pe cei care doresc să aibă o experiență cu Cel Preaînalt.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *