De ce Duhul Sfânt?

Sunt multe persoane care atunci când aud despre necesitatea de a avea Duhul Sfânt, nu înţeleg cu adevărat, motivul acestei nevoi.

Ei vor cu orice preţ să găsească o modalitate de a-şi rezolva problemele şi în acelaşi timp să nu aibă nici un compromis serios cu Dumnezeu

Ce fel de compromis este acesta?

Cel de a-L sluji pe Dumnezeu, dându-ţi viaţa în favoarea celorlalţi.

Când aud preoţii şi lucrătorii spunând că într-adevăr au nevoie de Duhul Sfânt, ei poate că Îl şi caută ca şi când ar împlini un ritual ce se obişnuieşte a fi realizat la biserică (după cum gândesc ei), dar nu pentru adevăratul motiv pentru care trebuie făcută căutarea Duhului Sfânt.

Mulţi caută Duhul Sfânt şi chiar plâng în momentul căutării, dar nu pentru că vor să fie mai buni pentru Dumnezeu ci ca să fie „în pas” cu religia lor.

Dumnezeu defapt, nu este o religie. El nu dă Duhul Sfânt pentru cei care vor să arate ceva, ci pentru cei care vor să-I slujească.

Dacă tu vrei mai degrabă să fi servit, atunci poţi să-ţi iei gândul de la Adevăratul Duh al lui Dumnezeu – Duhul Sfânt. Poţi primi un duh, însă unul înşelător ce te va convinge că eşti o persoană corectă şi că te aflii pe drumul cel bun.

Ştiţi de ce va fi un duh înşelător?

Pentru că încă nu aţi „murit”. Nu aţi renunţat încă la viaţa dvs. egocentrică şi astfel, nici nu puteţi percepe ceea ce este drept.

Vegheaţi şi evaluaţi-vă credinţa căci cine nu face asta, este o persoană ce poate fi foarte uşor înşelată de către inimă.

 

Viviane Freitas
Viviane Freitas

 

 

 


Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *