Dragostea: Invitat special

Aşa cum era de aşteptat, Terapia Iubirii din data de 19 mai a reunit mii de persoane care erau dispuse să rescrie istoria în aria sentimentală.
Începând cu orele 18:00 deja erau prezenţi preoţii cu soţiile lor şi de asemenea se afla la intrarea Centrului de Ajutor din Alameda, Episcopul Julio şi soţia sa, Viviane. Una câte una, persoanele care nu au vrut să lipsească de la acea întâlnire special pregătită pentru ele, au intrat şi s-au aşezat confortabil pe scaunele acelui local istoric din Lisabona, cinematograful Imperio, care are mai mult de un deceniu şi jumătate şi funcţionează ca Centru de Ajutor.
Toate mijloacele de comunicaţie erau acolo pentru a înregistra toate momentele evenimentului care urmau să se desfăşoare acolo. Întâlnirea a început cu o rugăciune îndreptată către bărbaţi şi alta pentru femei, realizate de părintele Rodrigo Silva. ‘’Ce aşteaptă bărbaţii de la femei şi ce aşteaptă femeile de la bărbaţi?’’ aceste două întrebări atât de importante şi puse ambelor sexe, vor avea răspuns în acel sfârşit de după amiază, în care toţi vor primi Apa de la Fântâna lui Iacov, în contextul Focului Sfânt pentru Viaţa Sentimentală.
Prin intermediul cazurilor veridice şi mesajelor de optimism transmise de Pr. Rodrigo cât şi de Ep. Julio, cine a fost atent a înţeles nu doar importanţa vieţii sentimentale pentru echilibrul fiinţei umane dar şi posibilitatea de a o reconstrui pe a sa, dacă nu satisface cerinţele de care este nevoie pentru realizarea personală!
În final episcopul a făcut o invitaţie fiecărei persoane ca să vină să participe la Terapia Iubirii din acea zi înainte, vizând reconstruirea solidă a acelei arii importante din viaţa ei!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

2 comentários

florina Răspunde 28 octombrie 2012 la 9:52

buna numele meu este florina va rog sa va rugati si penrtu mine k prietenu meu sa racit si asi vrea k el sa se antoarca din nou la mine k eu penrtu el am facut mari sacrifici am scos bani din banca amm bagat aura la amanet si mam lasat pe mine si iam dat lui va rog sa va rugati pentu mine k duz dsa faca o minnune
k el sa se antoarca la mine si sa fim fericiti cum am fost acum o luna penru k eu cu el suntem de 18 ani

marianaogrezeanu Răspunde 7 noiembrie 2012 la 20:10

VA ROG FRUMOS SA VA RUGATI SI PENTRU MINE SA SE INTOARCA TATAL BAIATULUI SA FIM O FAMILIE SA AIBA SI EL TATA LANGA EL.