Duhul Sfânt este turnat peste mulţimi

Milioane de oameni caută prezenţa lui Dumnezeu după 21 de zile de sfinţire

Ziua 21 august a rămas întipărită în memoria a milioane de oameni care, începând cu ziua 1 a acestei luni, s-au depărtat de orice tip de informaţii seculare întorcându-se cu totul către Dumnezeu cu scopul de a căuta Duhul Sfânt şi de a îşi trezi credinţa. Pentru însemnarea acestei zile, episcopul Macedo a realizat slujba din Locaşul Duhului Sfânt din Santo Amaro (Sao Paulo) de la ora 09:30 de dimineaţă.

Alături de mii de persoane ce au umplut Locaşul Sfânt din Sao Paulo, episcopul a rezervat o mare parte din slubă pentru căutarea Duhului Sfânt. Dar, după o căutare intensă, a făcut un popas pentru a îndemna către mântuire.

„Cine este sigur de comuniunea sa cu Dumnezeu nu se sperie de moarte pentru că ştie sigur unde-i va merge sufletul” – a spus el.

Rafael Braz în vârstă de 26 de ani a participat la slujba de Crăciun a CdAS ce a fost realizată în Brazilia şi declară că doar după participarea la cele 21 de zile de post şi-a putut da seama cât de preţioasă este mântuirea şi veşnicia cu Dumnezeu.

„De mult timp eram departe de Dumnezeu. Eram căsătorit şi făceam parte din grupul de tineri al bisericii dar până la urmă am plecat de la biserică. Imediat după aceea, am divorţat şi am început să trăiesc în baierame şi beţii. Eram o persoană impulsivă, nu mă gândeam deloc înainte să acţionez şi faptele mele erau inconsecvente.

Eram foarte nervos, mă iritam şi-mi pierdeam răbdarea foarte repede. De trei luni am ajuns la Locaşul Duhului Sfânt şi la o lună şi ceva după aceea, a început Postul lui Daniel. Aceasta a fost oportunitatea unui nou început. M-am dăruit trup, suflet şi duh. Am participat la rugăciunile de pe Rede Aleluia şi veneam aproape în fiecare zi la biserică.

După o săptămână de post, am fost pecetluit cu Duhul Sfânt. Astăzi totul este diferit. Dumnezeu mi-a deschis ochii. Acum sunt o persoană răbdătoare şi tolerantă. Chiar şi prietenii şi colegii de muncă văd această diferenţă la mine. Sunt ferm în credinţă şi mai aproape de Dumnezeu.”

Inginerul Alberto Maciel Parente în vârstă de 55 de ani a participat la Postul lui Daniel la Locaşul Duhului Sfânt din Salvador cu scopul de a primi Duhul Sfânt şi a avut şi el succes. „Acest proces a fost o adevărată purificare. Mi-am putut focaliza viaţa pe lucrurile lui Dumnezeu. Pe parcursul zilelor, pe când mă goleam de lucrurile acestei lumi, am simţit că mă aproprii de Dumnezeu. În afară de asta am văzut că încep să am şi mai mult succes şi în alte părţi ale vieţii mele în afară de cea spirituală. În această duminică mi-am primit consacrarea. Am fost botezat cu Duhul Sfânt. Am simţit o pace aşa de mare şi o bucurie imensă de a trăi. Doar cine are o astfel de experienţă poate înţelege ceea ce cuvintele nu vor fi niciodată suficiente să descrie” – relatează el.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *